Quantcast
Till salu inom: ”

peugeot speedfight 2 säljes billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan, För 4 år sedan köpte jag en Speedfighter 2 som jag nu har växt ifrån, det vill säga att det endast har varit jag som ägare. Den är tjejkörd och full servisbok finns. Den har gått 480mil i skrivande stund. Startar lätt och går bra. Jag har aldrig haft några problem med den. Där finns ett par små märken i plasten som har blivit efter att jag trillat en gång, inget man direkt lägger märke till. Jag kan skicka närbilder på märkena om så önskas. Regnr: FSK 367 Jag kan tänka mig att sälja den något billigare vid en snabb och smidig affär! Och jag talar endast svenska!
Hej! säljer nu min speedfight då det snart är dags för bil! Den startar och går bra! Dock så är den lite sliten på vissa ställen i kåporna men det är lätt att fixa och kostar inte många kronor :) På bilden är backspeglarna borttagna men dessa finns kvar och skickas givetvis med! Jag har även ett Metrakit trimrör som kan följa med till rätt pris! har säker glömt något men hör av dej så berättar jag mer! Fler bilder kan också skickas Billigare vid snabb affär! MVH Henrik Karlsson
Hej Nu är det dax att sälja mopeden. Det är en PeugeotSpeedfight 2, det är en 07 utagen 08. Den är aldrig trimmad eller buskörd. Har använt den som transportmedel. Köpte den begagnad 2009 och jag är den andra ägaren. Mopeden har rullat ca 550 mil och drar väldigt lite bensin. Kollar sällan mailen, så om du har några frågor eller funderingar så ring eller smsa. Obs! Billigare vid SNABB affär! Mvh. Martin
Speedfight 2 säljes Nu har mopeden tjänat sitt syfte för mig då jag har gång avstånd till arbetet. Speedfight 2 utagen -03 Motor Luftkyld 2-takt Ca 600 mil Fint skick Startar och går bra variator bricka finns kvar och kan monteras om så önskas I behov av nya däck Ny servade bromsar OBS!! Mopeden har bara körts till och från arbete så inget sönder trimmat objekt. Pris 7000kr billigare vid snabb och smidig affär.
Tjena Tjena ! jag har en mycket fin Speedfight 2 -07 som jag måste bli av med ! Den är helt original & startar alltid i alla väder. Andledning att jag säljer Moppen är att jag inte har något intresse längre. Moppen har inte varit körd i min ägo pga inget körkort. Går hur friskt som hellst i motorn.Har bara rullat 550 mil.Hjälm & godkännt MC lås ingår. BILLIGARE VID SNABB AFFÄR !!!