Quantcast
Till salu inom: ”

pgo dr big 30 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min PGO Dr. Big-02. Jag köpte den i början av 2009, år 2010 åkte jag nästan ingenting med den för jag köpte nya delar och lackade kåporna med en orange lack med glitter i. Det jag gjort: Lackat , Bytt styre samt styrstam, Bytt bakhjul, Suttit dit ett Stage6 Pro Replica krom avgasrör, Bytt munstycke till någon mm större än original. Dragit v-ringen. Satt dit Neon. Bytt variator vikter. Det sitter en vanlig 50cc i men går att byta om man vill det. Den är luftkyld och kyler sig riktigt bra, har aldrig behövt stanna för att kyla ner motorn. Alla delar som är original har jag i en låda och de delarna följer med vid köpet. Om du vill ha mopeden otrimmad så kan jag fixa det, den går riktigt bra otrimmad! Om det är något ni undrar över så kan ni ringa eller skriva ett sms eller maila mig.
Pigg och fin PGO Dr.Big med 4 taktsmotor från år 2003! Tjejkörd 30 moped som använts som transportmedel till och från jobb men som det senaste halvåret mest stått, går som en klocka och är i bra skick trots att den är några år gammal. Mopeden är modell större och har ett dubbelsits säte med plats för en extrahjälm i boxen. Bakdäcket är bytt 2010 och batteriet 2011, medföljer även ett godkänt mopedlås! Har du fler frågor nås jag på mobilen!
Pgo T-Rex/Dr Big 30 moped säljes Får köras på cykelbana ingen reg skylt behövs Går riktigt bra i motor 530 mil Några små blessyrer finns men inget som stör funktionen Kvalitetsmoped från Taiwan ej att jämföra med Kina moppar Nypris 16000 Motivlackad med lite balla döskallar för den som vill sticka ut lite. Ev kan byte med nåt annat roligt komma ifråga men helst kontanter Välkommen på en provtur på en lite större moped
Jag säljer nu min superfina PGO moppe på grund av att jag inte åker på den så mycket längre och det börjar närma sig körkortet för mig. Jag har haft moppen sedan lite mindre än tre år tillbaka, men jag använder den som sagt inte så mycket längre. Det är en 30 moppe årsmodell 2004 välvårdad och nyligen servad på auktoriserad pgo-verkstad. Jag har ett typ-intyg på moppen som självfallet följer med. Två hjälmar medföljer och ett godkänt lås. Färgen är blå och den är som sagt i mycket gott skick.
PGO Dr Big, vinröd, mil okänd, 30 moped, är en del arbete att göra på mopeden, säljes som projekt, trasigt tändningslås, trasigt batteri, ingen ljuddämpare, ej vart startad på flera år men gick sist vi startade den, saknas lite skruvar här och där, nytt bakdäck, säljes till dig som vill ha något att göra på fritiden i vinter