Quantcast
Till salu inom: ”

pgo t-rex 50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

PGO T-rex 50 -07 Superfin eu-moped, stark och stabil. Min dotter har varit supernöjd med den men nu måste den säljas vidare eftersom pengarna skall omvandlas till ett körkort. När vi skulle köpa moped för två år sedan var detta den absolut bästa mopeden vi kunde hitta. Mopeden var i trafik första gången i maj 2007. Ej trimmad. Ingen buskörning ... och det syns - för den ser ny ut. Den är verkligen superfin. Den har körts varsamt och stått i garage.
Hej! Säljer nu min EU moped, det är en PGO T-REX 50 EU, den har endast gått 680 mil och är årsmodel 2007, nypriset var ca. 20000 inkl. hjälm och lås. Den är i gott skick, den har stått i förrådet senaste året men har startat den för någon dag sen, fick igång den med kicken, batteriet måste ev bytas, kostar ett par hundra endast, och är väldigt lätt! Den är fin och ser nästan ny ut, ett mindre märke på sidan på kåpan annars inget annat. Har aldrig varit trimmad, den tar 60 km/h orörd. Ring mig om intresserad!
EU-moped Silverfärgad PGO T-REX 50 -03 utrustad med låsbar packbox med extra ryggstöd på. Använd för pendling till jobb. Aldrig varit trimmad. Endast en ägare, kvitto finns. Mätarställning: 1892 mil Kända brister: *El-start fungerar men behöver nytt batteri för att orka. Går att kicka igång. *Vänster backspegel är lagad, går ej att ställa om, kan bytas. *Centralstödet är borttaget, rostade fast så jag tog bort det. går att sätta dit nytt. Ingår i köpet: *Hjälm, storlek 58. *Lås *Instruktionsbok *Servicebok, senaste servicen gjord -05. Bortsett från ovan nämnda brister fungerar allt, det är bara att kicka igång och köra. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
PGO T-REX 50 EU MOPED. ENDAST GÅTT 160 MIL. I SKICK SOM NY. HELT REP OCH FELFRI, TJEJKÖRD. ABUS KLASS 3 LÅSPAKET MED HÄRDAD KÄTTING SAMT MATCHANDE KVALITETSHJÄLM INGÅR. MOPENDEN ÄR INKÖPT JUNI 2009 PÅ LELLES MC I UPPSALA. DEN HAR ENDAST ANVÄNTS FÖR STADSKÖRNING TILL OCH FRÅN SKOLAN. ALLA ORIGINALHANDLINGAR SÅSOM INSTRUKTIONS/ SERVICEBOK, KVITTO FINNS. PRIS 15000:- RING PETER 0708-239840 ELLER MONICA 0708-794943
säljes en pgo t-rex 50 01a. Gått ca 9800 startar alltid även om den har stått still i en månad. bra däck nytt batteri fin i skicket för sin ålder finns hjälm låda godkänt kedjelås följer med färgen är vinröd Tjejkörd. pris: 7000:- något prutbart vid snabb och smidig affär PÅ PLATS. ring för mer info 0702-911 946 mvh jon