Quantcast
Till salu inom: ”

ph lampa säljes

Tidigare annonser till salu

- PERFEKT SKICK - Nypris ca. 19 500:- Louis Poulsens PH 4,5-3,5 Glas bordslampa är designad utifrån principen om ett reflekterande flerskärmssystem som är baserat på en logaritmisk spiral med ljuskällans mittpunkt i spiralen centrum. Det munblåsta treskikts opalglaset, blankt på utsidan och sandblästrat på insidan, ger ett mjukt och diffust ljus. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 stapelbara svarta stolar, väl använda och lite slitna men mycket sköna, 200 kr. Sängöverkast, ca 250x250 cm, oanvänt pga felköp, 200 kr ( nypris 800 kr ) PH lampa, renoverad, liten skada på ovansidan av det svarta, men syns inte mycket. 500 kr. Litet nätt skrivbord, används nu som avställningsyta i köket, 150 kr. Allt hämtas av köparen i Hjärup. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
PH 5 pendel med vitlackade trycksvarvade metallskärmar, lila stag samt avbländningsskärmar i blått och rött. Skärmen är något skev den den gick i golvet en gång men vi har haft den upphängd ändå och sen vi bytte taklampa har vi inte försökt att åtgärda detta - därav det låga priset. Prutat och klart, inget att diskutera. Förutom att lampan är något skev är den i jättefint skick. Kan skickas inom Sverige, frakt ca 150 kr. SMS:a för snabbaste kontakt: 0706 421464 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu vår PH-lampa som är i nyskick, dock har den ett par år på nacken då vi fått den i bröllopspresent men vi har inte någon bra plats för den. Skickas i originalkartong. Den är vit med avbländningsskärmar i blått och rött. Jag kan skicka inom Sverige, ca 200 kr. ( spårbart med Posten ) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mitt fullt fungerande saltvattensakvarium på 96 liter ( 70 cm långt, 38 cm högt, 36 cm djupt). Det ingår ny skummare (kvitto finns), luftpump, 10 kg levande sten, ny korallsand, och lysramp med två lampor (blått och vitt ljus). Det kommer med två Clownfiskar och några sniglar/snäckor. Inga koraller. Ingår också några tester pH och kh bland annat. Det står på en lång/låg bänk som ingår i köpet. Nypris för allt 6000:-. Fler bilder kan fås på begäran. Först till kvarn!