Quantcast
Till salu inom: ”

piedestal blommor säljes

Kopparkittel

Jönköping
Golv lampa

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fin skjorta

Vaggeryd
Klänning

Vaggeryd
Klänning

Vaggeryd
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre stycken charmiga och dekorativa "sockerlådor". 50-tal? Jag har haft dom att ställa blommor och inredningstidningar i mm med det är ju bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan använda dom till. En av lådorna har en retrogrön lasyr på ena långsidan vilket enligt mig gör den till den finaste. :-) Se bilderna som visar olika vinklar på lådorna. 250 kr /styck för lådorna. Först till kvarn... Finns för avhämtning i Älta. Har även en liten fin vitmålad piedestal till salu. Höjd 70 cm. 200 kr.
Hej! Jag har 4 st vita Bestå Tombo skåpluckor/vitrinluckor. "Du kan ge din dörr ett personligt uttryck genom att placera exempelvis foton eller tyg mellan glaset och skivan." Ord. Pris 350 kr st. Nu 200 kr st. 2st vita högglans Bestå Tofta skåpluckor. Ord. pris 300 kr Nu 200 kr 2st Lack vägghyllor i björk. 100 kr för båda Vit piedestal för tex blommor 100 kr OBS! TV och Bestå stomme är INTE till salu!
Nya korgar av olika modell svampkorg, garnkorg osv. bilden blev lite suddig men jag tror nog ni ser vad det rör sig om för korgar. Prisidé; Alla korgarna 1000;- men ge gärna bud, jag är öppen för förslag! Träsakerna är också helt nya. Ge gärna bud på alltihop. träsakerna säljer jag ihop; det blir ungefär en bananblåda med grejer.med blandade saker; de du ser uppifrån är trearmade piedestaler för att ha blommor på. 250 ;- är väl ett lagom pris för lådan. men du får gärna ge mig bud.