Till salu inom

"pinnstol armstöd säljes"

Igår

Pinnstolar, antika.

1 500 kr
Blocket.se
Hässleholm
Idag

BMW 325 E46 CAB M-SPORT / B...

125 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Idag

Soffa

500 kr
Blocket.se
Töreboda
Idag

Fynda Heminredning - Lagerf...

10 kr
Blocket.se
Butik Stenungsund
Igår

Ford Kuga ST-Line X 2.0 Eco...

389 000 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Dansk Fåtölj

500 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Soffa i grön sammet 3 sits...

3 200 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Matbord stolar fåtölj

300 kr
Blocket.se
Nordmaling
Idag

Bäddsoffa

200 kr
Blocket.se
Lund
Igår

LMC Finish TI 6600 Liberty

390 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Blekinge län

Bord, pinnstolar, kökssoffa, gungstol,

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ett äldre runt matbord som är målat vitt men som kan behövas fräschas upp. Inköp på NK för många år sedan. SÅLD! Fem vitmålade pinnstolar. Lite slitna och kan behövas fixas till. Köpta på loppis. SÅLD! Fyra svartmålade pinnstolar med armstöd. Inköpta tillsammans med det vita matbordet på NK. 400:- En vitmålad kökssoffa som tillhör de svart pinnstolarna och matbordet, också inköpt på NK. SÅLD! Gungstol i äldre modell. Inköpt på loppis. 300:-
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Fåtöljer mm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer av lite möbler. * En grön snurr fåtölj. Något sliten på armstöden, då speciellt på det ena. 100kr * Två bruna fåtöljer. I bra skick 500kr för båda 300kr styck annars * En orange stol i riktigt bra skick med tanke på åldern. 100kr * En vit "pinnstol" även den i riktigt bra skick. * Symaskinsbord med nån mindre skavank men inga stora grejer. 100kr * Ett databord modell Micke från Ikea med hjul. Mindre repor där man ställer datorn dock ej så synliga. 50kr Fler bilder kan ordnas vid intresse för alla priser gäller det till högstbjudande
50 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Hisingen

Retro stolar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
4 st. välvårdade 50-60-tals stolar med klädd sittdyna som är lätt att klä om. Sitsen är löstagbar. 200 kr/st eller 700 kr för alla. 2 st. pinnstolar med armstöd. 70:-/styck. (ser lite sneda ut på bilden, men marken lutar). Har nyss sålt mitt homestylingsföretag och har därför en mängd andra inrednings föremål till salu, så som; möbler av alla de slag, mattor, belysning, kuddar, plädar, gardiner, samt en stor mängd med prydnadsföremål. Allt finns på mitt lager på hisingen. Det bästa är att boka tid för en visning.
200 kr
Blocket.se

Äldre soffa och matbord

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer ett målat vitt matbord i massiv ek. Ett genuint bord som håller i många år om man väljer att ta hand om det. Bordet har vissa fläckar och är därför i behov av att slipas och/eller målas om. (Är man inte så petig av sig funkar det som det är också) L.140cm (190cm med iläggsskiva som bilden visar) H.72cm. Fyra pinnstolar ingår. Pris 200:- Soffan säljer jag för 300:- Kantbanden har börjat släppa och det fattas två knappar på armstöden, annars är den fin! L.150cm Allt P&k;!! Ring gärna vid intresse, finns att hämta i Floda!
200 kr
Blocket.se

Bäddsoffa, fåtöljer, mm.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bäddsoffa, tvåsits, fuskskinn. Finns en ca 15 cm lång spricka i en söm på sidan av armstödet. 350 kr. Fåtölj med retrotyg, skinn under tyget, går att luta bak ryggstödet, finns fotpall till. 75 kr. Annorlunda trästol med skinnsits.300 kr. Snurrfåtölj, defekt i lutningsfunktionen, finns även fotpall, skinn. 50 kr. Två svarta pinnstolar. 150 kr tillsammans. Byrå, behöver nya knoppar. 170 kr. Piedestal och ljusstake 50 kr st. BVSA.
50 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj