Quantcast
Till salu inom: ”

pioneer 235 jolle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stereodelar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår Pioner 235 plastjolle som passar mkt bra till däcksplacerad jolle eller som släpjolle efter din båt. 235 har ett högt säkerhetsvärde då den rotationsgjutits i polyeten, ett mycket tåligt material med UV stabilisator. Båtarna gjuts i ett stycke och tål enorma påfrestningar som stötar och slag, sträng kyla, höga temperaturer och solljus - allt utan att ta skada. Vi har kört den med en 4 hk utombordare vilket fungerat fint. 235:an säljes till ett vinterpris så först till kvarn får chansen på denna stora-lilla jolle.
Motor: Volvo Penta md2b med Marteck färskvattenkylning Övrigt: - Nytt kapell 2012 - Storsegel 2007 - Furlex 50, Rullgenua, Gennacker 2009 - Landströmsanslutning med laddare och jordfelsbrytare - Jolle Pioner 235 med Yamaha 4hk - Peke med rostfritt ankare - Ankarolina - Gasolkök och kylbox - Toa - Vagga - Autopilot - Värmare Wallas - Dubbla batterier - Radarreflektor Mycket väl omhändertagen båt med smarta förvaringsutrymmen i durk och ruff. Tank urtagen och rengjord 2012. Motorn är kontinuerligt servad (varje år) med ny olja och nya filter.
Norsk liten säker jolle som väger endast 50kg. Lättransporterad tex. på biltaket. Bekväm att ro, åror medföljer. Kan förses med motor. (se typskylt) Spricka invändigt. (se bild). Maila gärna om du har frågor, eller vill att jag ringer upp. Båten finns utanför Kungälv. Perfekt som släpjolle, dinge, roddbåt, tender, jolle, pioneer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Nu är det dags att sälja våran fina jolle. Den är i mycket fint skick, den säljes p.g.a ändrat intresse. Det är en Pioner 235 som har många olika användningsområden. Den är perfekt till de som har en lite större båt, men fungerar också bra till att fiska mm. Åror, enkel isättningsvagn och motor medföljer. Motorn är en 2.5 hk Tohatsu 2 takt i mycket fint skick och går som en klocka. Båten ligger i Västervik, och är klar för sommarens användning. Pris: 5990kr. (o.b.s prutat och klart)
Styrpulpetbåt utan motor 350 x 155 cm Båten är äldre men i gott skick. Den har styrreglage men ej gas/växel reglage. Specialbyggd trycktank som får plats i låsbart utrymme i aktern medföljer. Åror medföljer. Pris 6500 kr (Finns i Haninge) Jolle Pioner 235 utan motor Inkl åror, årtullar och täckkåpor till båda toftarna Godkänd av Norske Veritas för 2 personer och 2 kW motor. Pris 2000 kr (Finns vid Karlslunds Marina, Dalarö)