Quantcast
Till salu inom: ”

pioneer 235 jolle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Norsk liten säker jolle som väger endast 50kg. Lättransporterad tex. på biltaket. Bekväm att ro, åror medföljer. Kan förses med motor. (se typskylt) Spricka invändigt. (se bild). Maila gärna om du har frågor, eller vill att jag ringer upp. Båten finns utanför Kungälv. Perfekt som släpjolle, dinge, roddbåt, tender, jolle, pioneer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Nu är det dags att sälja våran fina jolle. Den är i mycket fint skick, den säljes p.g.a ändrat intresse. Det är en Pioner 235 som har många olika användningsområden. Den är perfekt till de som har en lite större båt, men fungerar också bra till att fiska mm. Åror, enkel isättningsvagn och motor medföljer. Motorn är en 2.5 hk Tohatsu 2 takt i mycket fint skick och går som en klocka. Båten ligger i Västervik, och är klar för sommarens användning. Pris: 5990kr. (o.b.s prutat och klart)
Styrpulpetbåt utan motor 350 x 155 cm Båten är äldre men i gott skick. Den har styrreglage men ej gas/växel reglage. Specialbyggd trycktank som får plats i låsbart utrymme i aktern medföljer. Åror medföljer. Pris 6500 kr (Finns i Haninge) Jolle Pioner 235 utan motor Inkl åror, årtullar och täckkåpor till båda toftarna Godkänd av Norske Veritas för 2 personer och 2 kW motor. Pris 2000 kr (Finns vid Karlslunds Marina, Dalarö)