Allt till salu inom "sony tv stativ"

Sortering:
TV Sony
29 dagar

TV Sony Visa liknande

850 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

TV och Projektorer  ·  Haninge

Sony 36" inklusive benstativ

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Dags att sälja tjock-TV:n! Vi har en Sony 36" TV inkl original benstativ som ska säljas och ge plats för ny TV. Den är ca 8-9 år, men en riktigt bra TV som vi använder dagligen. Inga fel eller problem med TV:n. Dock sliten men väl använd fjärrkontroll som fortfarande fungerar precis som den ska. Den står på sitt original stativ, men vi har ställt en tv bänk precis under, vilket ni kan se på bilderna. TV är otroligt tung med sina 95 kg (har för mig att den väger så mycket), så definitivt inte lättstulen! :) TV + originalstativet för 400 kr Hör av er vid frågor!!
400 kr
Blocket.se
TV och Projektorer  ·  Kävlinge

Sony 42"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Väggfäste och stativ följer med! Sony KE-P42M1 är en plasmaskärm på 42 tum som har en upplösning på 852x480 pixlar. Ljusstyrkan är 3000 candela/kvm och kontrastförhållandet 3000:1. Bildförhållandet är 16:9 och bildskärmstekniken som används är WEGA Engine. Skärmen har tre scart-ingångar varav två RGB samt ingångar för komponent, s-video och RCA. Högtalarna är på 2x10W och man kan också ta ut ljud via RCA. Produkten stöder ljud med virtual surroundsound och BBE ljudbearbetning. Måtten är 108x75x11 cm och produkten väger 40 kg exklusive stativ.
1 900 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Skellefteå

Sony Hemmabiopaket 5.1 Surround

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer mitt hemmabiopaket i nyskick! 4 stora högtalare plus en minde center och en rejäl subwoofer. Fungerar som dagen jag köpte det. Skickar med alla original sladdar samt stativ för högtalarna (går även skruva upp på väggen). DVD spelare ingår i enheten som har HDMI, optisk, RC, samt scart utång för tv. För mer info eller frågor ring eller mejla, Jobbar på ICA så kan inte svara i telefonen jämt, lämna ett meddelande så ringer jag upp. !!!Kan gå ner i pris vid snabb affär!!!
2 500 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Gävle

Hemmabio anläggning Sony

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
DAV SC-5 5-kanaligt hemmabioljud inkl Sub-woofer. Har en inbyggd DVD som tyvärr inte fungerar så bra. Dock har vi använt den som ljudanläggning - dvs tillsammans med box och separat DVD och kopplat till TV:n vilket fungerar perfekt med mycket bra surroundljud! Paketet innehåller: 2 fronthögtalare 1 centerhögtalare 2 rearhögtalare med stativ 1 sub woofer Surroundförstärkare Fjärrkontroll Fyndpris 600:- Läs specifikationer på http://www.sony.co.uk/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-sc5/tab/technicalspecs
600 kr
Blocket.se
TV och Projektorer  ·  Östergötlands län

Sony Plasma TV 42"

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Sony KE-P42M1 är en plasmaskärm på 42 tum som har en upplösning på 852x480 pixlar. Ljusstyrkan är 3000 candela/kvm och kontrastförhållandet 3000:1. Bildförhållandet är 16:9 och bildskärmstekniken som används är WEGA Engine. Skärmen har tre scart-ingångar varav två RGB samt ingångar för komponent, s-video och RCA. Högtalarna är på 2x10W och man kan också ta ut ljud via RCA. Produkten stöder ljud med virtual surroundsound och BBE ljudbearbetning. Måtten är 108x75x11 cm och produkten väger 40 kg exklusive stativ.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj