Quantcast
Till salu inom: ”

tv stativ på hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hallå! Rensat ur förrådet lite inför kommande flytt och funnit följande: *4st Hyllor från Ikea Modell: "Lack" Färg: Ek 2st helt nya och 2 knappt använda. (ser ut som om de är helt olika färg men de är pga kass mobilkamera och solen)! De är likadan färg alla 4... 3st är 110cm långa 1st är 190cm lång Nypris 99-149:-/st *Tv stativ med hjul, svart Funkar till den mindre extra tv:n kanske! 150:- Pris för allt nu: 400:-
Projektor i praktisk transportlåda/case på hjul. Sanyo projektor PLC-UF15, SN: G3501084 (endast uppstartad) Sanyo Lins LNS-S02, SN: 7120028 2 st Sanyo projektor lampa LMP49 Stativ för projektor. Diverse tillbehör. (se bilder) Cirka mått transportlåda B,D,H: 108X78X59 cm. Cirka transportmått så som bild 1 B,D,H: 108X78X90 cm. En bra projektor för större lokaler, biovisningar eller mässevent. Har brukats av eventföretag. . Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-11-30 www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Philips TV 28" Modellnr. 28PT4457 Fjärrkontroll och handbok Stativ med hjul Denna utmärkta TV beskrevs en gång i tiden följande vis: Den här prisvärda stereo-TV:n kombinerar ett av de bästa tillgängliga bildrören med stereoljudskvalitet, inklusive två högtalare som sprider ljud effektivt i rummet. Bildröret Black Line garanterar bättre kontrast och förbättrad bild i dagsljus. Innehåller praktiska funktioner som text-TV, FM-radio och Plug & Play för enkel installation.
Inköpt Audio Concept för 2 år sedan för 4000 kr. I nyskick. Passar till TV på 22-40 tum. Exklusivt stativ av mycket hög kvalitet. Tillverkas och marknadsförs av tyska Spectral. Tv-stativet har en vridfunktion hela 90 grader och är extremt lätt att vrida till önskad position. Längst ner är ett Kabinett för t.ex en Boxer. Kabinettet är i vit metall och stativet mellan apparat och TV är av polerad aluminium. Hela stativet går dessutom på hjul så att det är lätt att rulla åt sidan. Designen är luftig och finishen är perfekt.
Smart tv möbel från MIO med förvaring av sidorna. Tre hyllor, ett i härdat glas som ska klara 25 kg. Tv möbeln är vit och står på hjul. Passar bra i ett mindre vardagsrum eller tonårsrummet. H: 143 cm B. 130 cm Nypris 2.995 MIO möbler. Det finns hål efter ett tv stativ. Och Mollyskruven sitter kvar. Endast avhämtning.