Quantcast
Till salu inom: ”

plåtskåp industri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Plåtskåp

Vännäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyproducerat plåtskåp från danska Chic Antique med träskiva Svart med rostiga inslag Shabby chic och industri stil Höjd 92.5cm Bredd 51cm Djup 41cm REA PRIS 1800kr Ord.Pris 2995kr Finns på vårt lager mellan Rimbo & Norrtälje utmed väg 77. Ring eller mejla för visning, kan även köras till port mot en avgift. www.montebellomobler.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan ! Ska åka upp Stockholm till helgen,Då tar med mig 1st gammalt klädskåp som har varit på en industri. Mått H 2m B 1m Hjup 0,5m Skåpet är silver färgat ,Skåpet kan ses i Aspudden på Lördag 2/11 Hemleverans går att ordna mot Frakkostnad.Mail för mer info.Säljes för 2500:- eller högsta bud. Telfontid mellan 08,00 -20,00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Badrumsskåp i vit plåt och spegel. Det är en dörr på var sida av spegeln med två hyllplan på varje sida. Spegeln är fast men har hyllor bakom sig så skåpet rymmer mycket förvaring! Det är i fint skick då det är oanvänt och har bara stått i förråd. Mått: bredd: 75 cm, höjd: 45 cm, djup: 15 cm. Smsa eller maila gärna då jag har svårt att svara i telefon dagtid. Hämtas i Habo eller ev. i Jönköping vid överenskommelse. Sökord: badrumsskåp, badrumsmöbel, spegelskåp, badrumsspegel, plåtskåp, industri
Fantastiskt snyggt och funktionellt metall plåt industri skåp hylla. Sväljer en massa prylar på ett snyggt och praktiskt sätt. Säljes pga flytt. Passar så väl i privata hemmet som i butiks lokal som butik inredning. Vintage style. Finns liknande på tex dusty deco. Maila för fler bilder. Höjd: 208cm Bredd: 100cm Djup: 51cm Pris: 3000kronor Sök: vintage style shabby chick
Säljer mina plåtskåp som tyvärr ej gick plats trots idoga försök. De är målade beigegula och är grå under. När man tar bort klisterlappen försvinner färgen tyvärr. De 2 lägre har snett "tak" och de 3 högre har platta "tak". De är 52cm djupa, 178cm höga och 30cm breda. De är fristående men har suttit ihop så det går att skruva ihop dem igen. Pris de högre: 2400kr och de lägre 1200kr. Pris för för alla ihop 3200kr. Hämtpris!