Quantcast
Till salu inom: ”

plåtskjul förråd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soff bord

Göteborg
Hyllsystem

Sundsvall
Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kom och hämta ett plåtskjul "Arrow" ca 10 år gammalt. Skjulet är nedmonterat och jag har sparat skruvar och beslag. På vissa ställen fick jag såga av spikar etc som rostat. Några mindre bucklor finns också. För en normalt händig person går det att sätta upp igen. Skjulet är ommålat en gång och har viss rost. Trallgolv inkluderat samt kraftiga trästommar som skjulet står på. Bredd 3 m Djup 2.40 m Ståhöjd i mitten uppstkattningsvis ca 175 cm MvH Björn
Enkelt plåtskjul säljes nedmonterat och klart för avhämtning. Skjulet är 8x10 meter stort och har en port på vardera gavel, 2,5x2,5 meter. Skick: Graffiti på två väggar. Viss korrosion i nederkant på stomme och plåt. Skall monteras ner vecka 12. Säljes till högstbjudande innan dess. plåtskjul, skjul, bod, förvaring, hall, garage, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förråd alt plåtskjul för förvaring av trädgårdsredskap eller dylikt. Bra skick Säljes billigt till den som själv monterar ner den. Enkelt då den är skruvad på plats. Måtten är 2,55 x1,60 cm höjd till topp 1,93 cm med andra ord ståhöjd. Skicket är mycket bra. Korrigerad plåt med trästomme.
Plåtskjul 6,5 kvm, Tillverkad av profilerad stålplåt. Djup 2,6m Bredd 2,9m Takhöjd till nock 2,1m