Quantcast
Till salu inom: ”

plastgolv hestraplattan 21m² säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Idealiskt golv för hemmet, arbetsplatsen och offentliga miljöer. Golvet är lätt att lägga och lätt att hålla rent! Dammsug, våttorka eller spola av golvet vid behov. Passar utmärkt på kalla och fuktiga golv, där de ger en torr och behaglig känsla. Ger ett gammalt golv ett nytt fräscht utseende. HestraPlattan är ljuddämpande och skonsam för kroppen gör ett hårt golv mjukt. Tack vara den goda dräneringsförmågan kan installationen ligga i vått som torrt hela året om. Jag vill sälja mina hestraplattor. Det räcker ca. 10 kvm yta. Endast telefon och mot hämtning
Jag är en 23-årig ingenjörsstudent som hyr ut ett stort rum i en tvårumslägenhet (62m²) över sommaren. Min flickvän är bortrest över sommaren och eftersom jag inte behöver hela lägenheten själv hyr jag ut ett rum. Rummet är 21m² och utrustat med säng, garderob, soffa och skrivbord. Tillgång till balkong, badrum och fullt utrustat kök finns likaså. Lägenheten ligger i Gröndal med 200m till Tvärbanan och 300m till badklippor. Hyran är 3900 kr/månad + en månadshyra i deposition som återfås vid utflytt. Uthyres omgående fram till sista augusti med eventuell möjlighet till förlängning. Skicka ett mejl med lite information om vem du är etc så hör jag av mig. Jag kan även skicka en skiss över lägenheten, om så önskas. Rökare undanbedes.
Blivande BR bytes mot större hyresrätt Vacker uteplats med blommande rabatter och stenterrass. Mysig lägenhet med helkaklat duschrum och välplanerade 21 kvm. Stambytt 2006. 6 minuter till Stureby tunnelbana. Lugnt område. Kokvrån har kylskåp med frysfack. Ingen ugn. Detta är en liten lägenhet som ligger på nedre botten. Ombildningen planeras ske i november. Önskas: Vi behöver en större lägenhet eftersom vi ska få barn i oktober. Allt är av intresse så länge det inte tar mer än 20 min att ta sig in till stan med tunnelbana.
Italienskt Klinkers till mycket förmånligt pris. Kan användas till både golv och väggar inomhus. Vi kom inte igång med vår renovering och kartongerna med plattor står i vägen hemma hos oss. Ursprungspris: 800kr/kvm Mitt pris: 199 :- / kvm (dvs 75% rabatt) Totalt 21kvm Men du kan köpa styckes per kvm om du behöver mindre. Tjocklek 7mm Storlek på platta: 10 * 30 cm Färg: grafitgrå - levande yta Mängdrabatt: 3500 SEK för allt. Du sparar total sett ca 11 000 SEK i relation till ursprungspriset.
21m2 hestraplattan använt till golv i förtält endast 2år gammalt färg:mörk grå ny pris:ca 3000:- vid snabb affär:2000:-