Quantcast
Till salu inom: ”

playstation 4 ps4 säljes

Ps4 Slim

Trollhättan
Playstation 4

Stockholm
4 ps4 spel

Uppsala

Tidigare annonser till salu

Säljer min förhandsbokning av PlayStation 4 (PS4) för avhämtning på Webhallen Sveavägen i Stockholm. Jag har blivit garanterad ett ex vid Sverigereleasen den 29 november. Bekräftelse finns per e-post. Förhandsbokade den 10 augusti. Det är själva förhandsbokningen du köper. Du måste själv betala för konsolen när du hämtar ut den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en förhandsbokning på en PS4 på Webhallen i Göteborg (den måste hämtas där) Pris: 2000kr Notera att detta är enbart för förhandsbokningen. Ni kommer kunna hämta PS4an på Webhallen på releasedagen till det priset som Webhallen säljer den för. Först till kvarn! Högst bud gäller, jag har redan sålt en förhandsbokning och den gick fort så passa på! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Har en beställning på ett Call Of Duty Ghosts till Playstation 4 som dyker upp på fredag och har nu ångrat mig men kunde inte häva mitt köp så då prövar jag sälja det här istället. Alltså är spelet helt nytt, oöppnat, svensksåld. Finns att hämta i Gävle eller skickas mot en fraktkostnad av 30kr. Nås enklast via SMS eller Mail då jag jobbar på dagarna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En styck PS4 till salu. Importerad från USA, men PS4:an är regionsfri. Det enda som skiljer är elsladden. Svensk kabel medföljer. PS4:an är ej släppt i europa ännu! Vill du vara först? Annonsen avser 1 st. PS4, en extra handkontroll (Dualshock 4) + spelet FIFA 14. Allt är i helt obrutna förpackningar. Får jag inte begärt pris behåller jag den själv ;) Finns att hämta i centrala Göteborg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer Ps4 Med Killzone Pris 5800:- Har även en Ps 4 utan spel Pris 5300:- Frakt 185:- Svensksålda och Kvitto Självklart oanvända. Använder gärna säkra betaltjänster payson med betalgaranti eller paypal eller om du har Handelsbanken Givet så får du hämta den .