Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd racing limited edition säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena! Säljer nu min brudmagnet för att bil ska köpas. Det är en EU moped som är i riktigt bra skicka och går mycket bra! Startar alltid på 1-2 kickar. Slitet bakdäck Fixat: -Tagit bort plasten på kromen så det skiner extra mycket! - Satt på neon ljus med en gömd switch som sitter osynlig bredvid sätet. - Nyrenoverad motor (cylinder, kolv, temperaturgivaren, packningar mm) Det ända tråkiga är att när jag körde moppen till skolan för några veckor sen så saboterade någon hastighetsmätaren nere vid "navet" Lät fixat!
Derbi DRD Racing SM Limited Edition Årsmodell: 2008 Mätarställning: ca.1100mil Färg: Svart Detta är nr.968 av tot. 999st tillverkade. Riktigt snygg och fräck EU-moppe. Miniblinkers i fram, annan baklampa med inbyggda blinkers bak. Original blinkers medföljer. Tidigare ägare har bytt munstycke i förgasaren, samt bytt från 11 till 13 drev i fram. Den gör ca. 55-60 knyck. Säljes då grabben ska ta över sin systers moppe istället.
Derbi DRD Racing Limited Edition från 2010 säljes pga av att jag åker alldeles för lite. I skrivandes stund har den gått 382 mil, ny servad med växellådsolja och motorolja, lampa bytt samt bromsbeläggen är bytt. Extremt bra moped som går bra och startar jämt, otroligt stark. Dehär är en moped som inte gör dig besviken och du kommer ha ett leende på läpparna när du kör den. För mer information tveka inte att höra av dig! Öppen för bytesförslag. Mvh: Eric B
Derbi DRD Limited Edition 2008 "nummer 296". Special modell, dubbla skivbromsar fram m.m. Mopeden är i nyskick. Endast rullat 540 mil. Välservad på märkesverkstad. Går otroligt bra original, 55-60 km/h, har aldrig varit trimmad. Måste ses!
Då var det dags för mig att sälja min moppe då jag inte är vi behov av den längre. Det har aldrig varit något strul med den. Reg. skylten är inflyttad och jag har bytt blinkers men det går lätt att återmontera till orginal. Samtliga orginaldelar medföljer + ett Abus skivbromslås. Detta är en moppe av mycket god kvalité som sticker ut lite extra från mängden.