Quantcast
Till salu inom: ”

plymouth duster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svensksåld plymouth Duster -72 säljes Miltal14284 Rak 6:a , automat I behov av översyn,plåtrenoverad i början på 1990 talet och lackad plym crazy(plommonlila).därefter blev den stående i ett skjul med liten tillsyn. Backspegel från osbyskroten ingår. 4 spacers med annat bultmöster + 4 st däck med fälg medföljer . Obs endast seriösa, oseriösa mail spärras och slängs i papperskorgen. Är inte i behov att sälja , kostar ca 50kr om året där den står .
hejsan! Jag ska sälja min plymouth duster på grund av flytt så måste verkligen bli av med den! Den har en lila crazy purple färg på den. motorn är summit racing 360 motor med ca 320hk som är som ny och gått två sommrar. nya däck runt om med cragar racing fälgar, bra i växellåda och nya bromsar bak o fram även ny bes och även nya lampor fram hela lamphuset!
hejsan! säljer min plymouth duster på grund av att jag har flyttat och inte kan ta med mig bilen! Bilen går fint och jag har aldrig haft några problem med den utan att den har funkat kanon. Det som är gjort med bilen är, -nya däck runt om -nya bromsar -nya lamphus -motorn är en summit racing som endast gått en sommar så den är nästa helt ny. Vill inte ha massa oseriösa mejl och inga byten! Mvh markus
duster till salu med mycket pengar nerlagt säljes på grund av tappat intresse ska köpa glidare istället. Bilen har en 360 med w2 toppar bromsad till 500 hk papper finns msd box line lock,el vatten pump preppad man ventilhus 727 tti headers tti avgassystem ny matta fin hel orginal inredning nya bladfjädrar comp eng. bakvagn ny diffad 83/4 4.10 utv. nya fälgar med slicks har säkert glömt nåt men mycket mer är nerlagt på bilen än vad jag begär..
Plymouth Duster 340 Mätarställning: 12345 mil Karosseri: Sportkupé Info: Automatisk växellåda, 1973, V8 340 totalrenoverad med KB kolvar 0, 30, Edelbrock insug, 600 cfm förgasare, motorn bromsad till ca 400 hk, racepreppad automat 904 från Cope Racing Transmissions, 11" converter med 2800 varvs stallspeed, Dana 60 bakaxel med 3, 73 utväxling och diff, nysydd inredning, nylacketrad 2010. Av handlare angivet registreringsnummer: CTU193