Quantcast
Till salu inom: ”

poc hjälm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snowboardkitt

Svenljunga

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska sälja min cykel p.g.a tappat intresse. Jag köpte den ny i butik för 4 månader sedan och jag har endast använt den ett fåtal gånger, den är i absolut nyskick. Förrutom att jag tagit bort några klistermärken så har jag inte rört eller skruvat något med den. Har även ett par vita Fox handskar (stl. 11) och en POC hjälm ( stl. XL/XXL 59-62cm ) som jag kan skicka med till rätt köpare. Kvitto finns på allt med garanti kvar. Priset går att diskutera vid snabb och smidig affär. MVH Johan
Tänkte sälja mina två hjälmar som håller NYSKICK pga att de inte används, POC:en är endast använd en gång och säljs pga. storleken inte passar mig, Storleken är Large. Scotten är även den använd en gång och är i storlek Medium. Färgerna stämmer överens med de på bilderna. Hjälmarna är i absolut nyskick och har aldrig tagit någon hård smäll då de endast är testade. Hör av er om ni har några fler frågor kring hjälmarna. Priset för hjälmarna är 800kr/styck.
Hjälm för alpint bruk säljes i bra skick. Nypris för POC Skull Light ligger mellan 1000 - 1400 kronor. Är lite osäker på vilken storlek hjälmen har, det står tyvärr inte någonstans på själva hjälmen. Däremot köpte jag nyligen en ny hjälm från POC för sommarbruk som hade storlek medium. Hjälmen finns i Vasastan, Stockholm. Skicka ett mail om du är intresserad av att pröva hjälmen så kontaktar jag dig.
Poc googles: 1249 kosta dom ny, aldrig använt dom, säljes för 500:- Poc hjälm: storlek XL men ni får med stora kuddar till den och då blir den ungefär lika stor som min medium. 1400 kosta den ny, använd en halv säsong, säljes för 500:- Pjäxor: Salomon SPK storlek 25, köpt för 4000:-, använda en säsong, säljer dom för 2000:- priset kan diskuteras. Inlines: storlek 37-38, 200:-
POC Receptor Backcountry MIPS levereras med en prisbelönt design och inte minst säkerhet i absoluta toppklass. Hjälmen har dubbla överlappande skal i superstark aramid som skyddar mot slag och vassa föremål. Det avancerade yttre skalet är en kraftig barriär medan det inre skalet ger dig en bra stötdämpning och riktigt skön komfort. Multi-effekt EPP liner och även MIPS ® teknik som gör att hjälmen absorbera rotationskrafter, vilket minskar belastningen på hjärnan om du kraschar i hög hastighet En hjälm i storlek Small och en i storlek Medium. 600 kr per hjälm. Nypris mellan 1500 kr och 2500 kr.