Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Hej! ska nu sälja min Pocketbike Motorn är en 110cc automat och den går som en klocka den åker i ca 80 km/h och har dubbla hål i ljuddämparen Det är Kickstart på den också så den går igång på första eller andra kicken har även en trimchip till den, kan fås till ett billigt pris Nu till en dålig grej, bakbromsen funkar inte men kan säkert fixas lätt Ring vid frågor.
ingen aning om motorstorlek eller årsmodell. säljes som den är. fick den av en bekant för han fick inte liv i den. får igång den men går ej så bra på tomgång. automat. Lite trasiga kåpor men dom finns. saknas bromshandtag båda fram. luftfilter. bra objekt o stoppa i fiddy motor eller liknande?! framkåpan/sidokåpa o tankkåpa finns men är ej ditsatt på bild. säljes till högstbjudande. SKYNDA FYNDA!!! Prutat o klart 500 kr.
som rubriken säger har en burk som bara står och samlar damm, kan tänka mig byte mot surfplatta laptop ps3 billigare skattad och bes bil, kom med förslag nått kul, + eventuelt pengar emellan från din sida, annars 2500;- spec : http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=1224361 har också en snakepit copperhead 125cc som ej startar antagligen tändspolen som gått, vid rimligt bud kan jag slänga in en pocketbike 110cc som startar dock en sprucken kåpa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hallå! Ska nu sälja pocketbiken då jag aldrig använder den .. Köpte den innan sommaren men blev körde bara med den 2 gånger .. Den är i nyskick utom att plasten har ett litet märke efter avgasröret. Plasten på sadeln är tillochmed med kvar !! Hör av er om ni undrar något Elstart. framlyse, 4 växlad utan koppling. Är inte så liten som man tror, jag är över 180 o kan köra på den !
Tjena Tänkte sälja lilla hojen som jag fick in i ett byte. Den är knappt körd, allt funkar och är helt! Modell: Pocketbike DS 110 Motor: Luftkyld 4-takt Encylindrig Cylinder volym: 110 cc Toppfart: ca:85 km/h Startanordning: Elstart Växellåda: Automat Bromsar Fram: Skivbroms Bromsar Bak: Skivbroms Däck Fram: 90/65-10 (15") Däck Bak: 145-50-10 (15,5") Tank: 1,7 L Max last: 90kg Sitshöjd: 60cm Mått: 1400x600x820 Färg: gul

... eller prova att söka på pocketbike 110cc