Quantcast
Till salu inom: ”

pojkcykel 20tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Superfräck och stabil pojkcykel med en hjulstorlek på 20 i citymodell för barn i åldrarna 6-10 år. En cykel för coola killar som klarar längre turer som kräver en rejäl cykel med rätt utseende! Pojkcykeln är utrustad med handbroms, fotbroms tillsammans med ett heltäckande kedjeskydd. Ramen och gaffeln är i stål, medan fälgarna är i aluminium. Givetvis är pojkcykeln utrustad med reflexer, ringklocka och pakethållare. När du handlar din cykel på Mustang.se så ingår alltid fri hemleverans av din cykel.
Brun pojkcykel, Cresent Narre 20" med 3 växlar samt hand- och fotbroms. Den är i bra skick då vår son cyklat väldigt lite med den. Några skrapmärken finns. Ny stänkskärm bak. Den är inköpt i april 2011 (2995 + 300 kr) och är monterad i cykelaffären den köptes i. Den har även ett godkänt lås monterat, vilket gjordes i samband med köpet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Peakwheel Edge. En robust och lättskött pojkcykel med pakethållare, stänkskärmar i plåt och fina däck. En fullt fungerande cykel i bruksskick. - Riktade hjul - Servad och körklar Växlar: Oväxlad Bromsar: Fotbroms bak Hjul/däck: 20 tum (47-406) Ramhöjd: 35 cm Adressen är Ranhammarsvägen 20F. Längst in på innergården, källarvåningen. Vi tar emot Mastercard, Visa, American Express och Diners Club. Öppet: Ons-sön kl. 12-19 OBS! Ej skyltat. Ring för att enklast hitta hit