Quantcast
Till salu inom: ”

pojkcykel 24tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pojkcykel

Värmlands län

Tidigare annonser till salu

Goddag! Nu ska jag sälja min cykel då jag växt ifrån den och min lillebror fått en annan cykel. Cykeln har alltid förvarats inomhus och är i mycket bra skick! För fler bilder är det bara att kontakta mig. Cykeln finns i Vallåkra, ca 2 mil utanför Helsingborg. Vid snabb och smidig affär är jag villig att gå ner i pris! MVH Maximilian
Pojkcykel 24 tum. Märke: MARVIL Det är med 18 växlar (gasfunktions växel, funkar) och ingen bakbroms. "Renoverad", Ny sadel (Biltema) Uppfräschat från rostiga detaljer. Punka på bakhjul, men har köpt en ny innerslang till den, så den följer med. Lås, hittar inte nycklarna, så ur funktion. Finns inte mycket märken på den, men något finns det. Pris 600:- Finns i Bodafors, finns även på loppisar på Facebook Först till kvarn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fin pojkcykel från Amerikanska Canyon i fungerande bruksskick. - Ny bromswire fram - Servad och körklar Växlar: 3 Bromsar: Handbroms fram & fotbroms bak Hjul/däck: 24 tum (47-540) Ramhöjd: 41 cm Adressen är Ranhammarsvägen 20F. Längst in på innergården, källarvåningen. Ej skyltat. Vi tar emot Mastercard, Visa, American Express och Diners Club. Öppet: Ons-sön kl. 12-19 OBS! Ej skyltat. Ring för att enklast hitta hit.
En bra pojkcykel i fullt fungerande bruksskick. - Servad och körklar Växlar: 18 (Shimano) Bromsar: Handbroms fram & bak Hjul/däck: 24 tum (47-540) Ramhöjd: 35 cm Adressen är Ranhammarsvägen 20F. Längst in på innergården, källarvåningen. Ej skyltat. Vi tar emot Mastercard, Visa, American Express och Diners Club. Öppet: Ons-sön kl. 12-19 OBS! Ej skyltat. Ring för att enklast hitta hit.
En blå pojkcykel med 3 växlar. Bäde hand och fotbroms. Den är i bra skick, men lite rost på handtaget. Har stått under tak eller innomhus. Däcken är bra. Den saknar ringklocka samt belysning. Är höjd till max på bilden men det är bara en 24". Min son har varit mycket nöjd med den, och vi har haft välldigt lite problem den. Finns bara ett exemplar nycklar. Väl värd att komma och titta på för 8-9-årinng. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.