Quantcast
Till salu inom: ”

pokemon kort säljes

Pokemon

Stockholm
 Pokemon kort

Linköping

Tidigare annonser till salu

Passa på att köpa något för de regniga sommardagarna! Mitt Nintendo DSi är sparsamt använt och kommer i originalförpackningen. Med Nintndo Dsi kan man go online och köpa t ex spel i Nintendo store, ta och redigera kort och koppla ihop sig med annan spelare (gäller t ex i vissa spel). Spelen är: Castlevania Dawin of Sorrow (original) Castlevania Portrait of Ruin (original) Castlevania Order of Ecclesia (original) Final Fantasy Tactics A2 (original) Zelda spirit tracks (original) Chronotrigger (original) Pokemon Platinum (original)
Det vita är i fint skick inkluderar R4 kort med ett ett 8 GB micro SD minneskort samt laddare & pekpinne - 800kr Det gröna är i OK skick dock har nedre skärmen lite pixlar som är skadade. Funkar fint. Även detta DS inkluderar R4 kort med 4 GB micro SD kort samt laddare & pekpinne - 650 kr Spel 75 kr st: My Sims Racing FIFA 09 2st Spore Creatures LEGO Battle Pokemon Mystery Dungeon Rabbids go home Om ni vill ha några av spelen med så kan vi diskutera priserna.
Röd Nintendo DSi XL i fint skick, sparsamt använd. Spelenheten är ett litet och smidigt gameboy som har alla de senaste finesserna. Den har pekskärm, kan ta kort, spela musik och är lätt att bära med sig. XL betyder att skärmen är extra stor. Laddare och två pekpinnar medföljer. Dessa spel ingår: - New Super Mario Bros - Mario and Luigi Bowsers inside Story - Pokémon Black Version Nintendot har dessutom ett inbyggt spel som på ett kul sätt tränar minnet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag säljer lite mer än 1240 pokemon kort. Dom är alla i bra skick. Det ingår stora plastfickor som rymmer 18 kort per ficka. Och 4 olika färger med "lösa" plastfickor som sitter på korten. Färger: Rosa, mörk brun, ljus brun och mörk lila! I buntarna är det cirka 40 kort i varje. Allt säljes för 800kr och frakten ingår! Mejla eller ring mig! 031-879683. Med vänlig hälsning Hanna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Säljer min Ds lite för jag har tröttnat. Den är silvrig och fungerar utmärkt. plasten är kvar på övre skärmen. Med den så får ni 3 original spel : Pokemon white 2, Pokemon Black , New supermario bros. och så får ni med en r4 kort+ 4gb sd kort som har alla filer i sig det är bara att lägga in vilka spel ni vill från internet o börja spela. Men problemet är att jag inte har någon laddare till denna den gick sönder men den kostar mindre än 100 kr .