Quantcast
Till salu inom: ”

pokemon saker säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Stockholm
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mitt Gameboy SP som är välvårdat och ORIGINAL!!! Dessa saker ingår: *Laddare *Väska till spelen *2st överföringsadapter t ex om du vill byta 1 pokémon från det ena spelet till det andra. Spel: * Pokémon gold version * Pokémon firered * Pokémon emerald * Pokémon chaos black *Lego Bionicle + Lego nights kingdom *Björnbröder * Duelmasters Jag skickar även med mitt äldre Gameboy med väska, laddbart batteri med laddare . Spelet finns att hämta i Floda i Lerums kommun och jag nås mellan kl: 08.00-21.00
Säljer ett Nintendo Wii som är i bra skick följande saker ingår: - Nintendo Wii konsol - 2 kontroller + 2 nunchucks - Silikonskydd - 6st orignal spel i fodral, pokemon battle revolution mario and sonic at the olympic games lego starwars the complete saga guldkompassen starwars the force unleashed supersmash bros brawl Ring eller maila för mer info Johan
Hej säljer mitt typ oanvända Nintendo DSi med spel ( Pokémon Soulsilver ) Varför jag säljer det är för att jag tappa intresset snabbt och behöver pengar! Saker som följer med: Nintendo DSi i svart Laddningskabel 1 pekpinne ( den andra blev uppäten av hunden ) Intrusktionsbok Pokémon Soulsilver med tillhörande Pokéwalker som funkar som en stegräknare för dig och diná pokémons, instruktionsbok medföljer till den med. och orginal lådan. Allt är givetvis Orginal.
Har ett nintendo 64 med sakerna på bilden, Spelena är : Carmageddon(sliten framsida men funkar bra) Super mario 64 Pokemon snap Wcw world tour , nå fighting spel World cup 98 Mission impossible Nagano winter olympics 98 Och så har jag ett helt nytt rumble pak, en helt ny extension cable, ett helt nytt controller pak, en helt ny rf modulator. Handkontrollen har en ny styrspak! Allting fungerar bra! Endast avhämtning eller att mötas upp. Inte prutbart, Pratar endast svenska.
Hej allihopa, nu säljer jag mitt nintendo 3DS som är i bra skick. Saker som följer med är Laddningsdocka, laddnings kabeln, pokemon black och Nintendo 3DS. Ett nytt nintendo 3DS kostar cirka 1,400 kr i butik med ändast laddaren som tillbehör. Och med tanke på att mitt nintendo 3DS knappt är använt, och att det följer med laddnings docka och ett spel så tycker jag att 1000kr låter rimligt. Jag vill endast bli kontaktad via Sms, email, och facebook. (Jonathan Ländell)