Quantcast
Till salu inom: ”

pollux böcker säljes

Tidigare annonser till salu

Pollux. 2010. 126 s. Pocket. 18,5x13cm. 111 gram. Nyskick. Kats tillvaro är helt uppochnervänd sedan hennes syster upptäcktes av en talangscout och blev skådespelerska. Kat upplever jämt att hon är "den misslyckade systern" och är väldigt ledsen för det. Hon hänger därför med det coola gänget och gör dåligt ifrån sig i skolan, fast det egentligen inte är hennes stil. När Kat vill vara ensam brukar hon gå till en hästhage. Där får hon en dag syn på en ny häst. Den är stor, stryker öronen platt bakåt och verkar fullständigt livsfarlig. Men Kat inser direkt att den där hästen måste hon lära känna!.
Ska nu sälja mina pollux-böcker, många av dom lästa bara en gång. Mest ifrån början på 2001-2002, men även några av äldre modell. Några serier, bla Half Moon Ranch och böcker ur Fullblods-serien. Även några faktaböcker från Pollux. Skicka ett mail så skickar jag över listan, den är för lång för att få plats här! Vid köp av flera böcker ges paketpris! Kan även skickas om köparen står för frakten!
Pollux Hästbokklubb. 2010. 125 s. Pocket. 19x13cm. 106 gram. Nyskick. Skyddsomslag saknas. Kompisarna Anna och Madde drömmer om att bli skickliga tävlingsryttare. Och eftersom vägen till arenorna kan gå via Annas grannes stall, så jobbar de flitigt där med allt som hör en gård och hästar till. Men så händer det plötsligt något med hästarna. Det verkar som om någon har ridit dem under natten - och de har blivit skadade! När Anna grunnar på vad som hänt inser hon att hon kanske vet vilka de skyldiga är. Men ska hon, Madde och den söta travkillen Christian lyckas skaffa bevis och avslöja tjuvryttarna innan fler hästar råkar illa ut?.
Jag har 41 st ungdomsböcker som jag säljer för 20kr/st. I samlingen finns; 7st B Wahlströms ungdomsböcker med bla Kitty böcker och andra böcker om djur. 28 st hästböcker från Pollux som är i nyskick, varav 9 st av dom är pocketböcker. 4 st hästböcker med bilder 2st engelska ungdomsböcker av Jacqueline Wilson och slutligen har jag även 3 st CD-hästböcker för 30kr/st Om du är intresserad så ring eller mejla mig!
Jag säljer nu mina hästböcker, pollux/hästberättelser 53 st! Jag ser gärna att du/ni kommer och hämtar böckerna då det är enklast :) Sedan säljer jag även fyra andra böcker, En oväntad semester- marian keyes Hälsa henne att hon ska dö- Jasmine Kara Henrietta är min hemlighet- Maja hjertzell I sjunde himlen av- G.G eliot Alla böcker är i ett bra skick, mer än hälften av hästböckerna är olästa!! 10kr styck för böckerna gäller alla böckerna!