Till salu inom

"ponny sele säljes"

Hudiksvall
Idag

Långhårig katt hona

3 000 kr
Blocket.se
Hallsberg
Igår

Chihuahua/Cavapoo Cavalier

7 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

Arme sele säljes

5 900 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Stallplats

1 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Kronan City barnvagn med mj...

500 kr
Blocket.se
Heby
Igår

Segebaden tvåbarnspulka trä

3 000 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

Barnbord, lär gå-vagn och h...

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Örebro

Russ valack e.Allgunnens Opal G

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Otroligt snäll och cool 3 års valack. e. Allgunnens Opal G 428 u.Felicia 3423(Diplom) Felix är tömmkörd med sele,sutten på i skritt med sadel..Mycket handterad av vuxna och barn.Van vid andra djur och olika maskiner. En toppen ponny! Född här hos mej och går med sin mamma,men är en för bra ponny för att "bara" gå i en hage. Hemmet är mycket viktigt för mej! Säljs inte för att stå i en hage,då kan han stå kvar... 10.000:- eller vettigt bud!
10 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västerås

Allround B-ponny

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Russ valack f -97, slutmätt till 129,5 cm. Kvalitetsbedömd som lovande hoppponny. En pigg och glad ponny som tycker om att jobba och bli ompysslad. Regelbundet tränad i dressyr och hoppning, tävlad upp till LB i hoppning. Lugn och trygg i trafik, skog och mark. Inkörd och positiv till det mesta. Snäll att klippa, lasta och köra i transport. Regelbundet verkad, skodd, avmaskad och vaccinerad. Har hästpass, hästlicens och är chipmärkt. Tillbehör som ingår: Sadel, träns, täcken, vagn, sele mm. Sammanfattningsvis en mycket trevlig ponny som kan tävla i hoppning eller dressyr, ridas i skogen eller köras med vagn.
25 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Klippan

Barnvänlig A-ponny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Laban född 1996 slutmätt 107cm enl passet "ponny av korsningstyp". Okänd härstamning. Hoppad LC med tidigare ägare endast LD hos oss. Tränar dressyr på LB nivå. Tränad för duktig dressyrtränare likaså även i hoppning. Ej tränad i hoppning senaste året. Är väldigt snäll och okomplicerad. Helt fång-och exemfri!! Regelb. vacc, avmask, skodd, raspad mm. Laban är en ponny som VILL jobba och INTE gå och dra i hagen. Priset inkluderar all utrustning även sele och vagn. Seriösa familjer som erbjuder långvarit hem är välkomna att höra av sig.
25 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Malmö

Maxad B-ponny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Lill-Kalle är en 3 1/2 årig liten blandras ponny, lugnare o tryggare unghäst får man leta efter! Inkörd och påbörjad inridning i höst utan några problem. Har pass, är försäkrad och fullt frisk. Vill att han kommer till ett hem där han får den uppmärksamhet han förtjänar, hinner själv bara med en häst och är tyvärr för lång för den lille pågen. Köpte ny vagn och sele förra året som följer med i priset!
10 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Västmanlands län

Mycket fin rockard. Även sele

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En rejäl och stadig rockard för B- ponny eller liten C-ponny. Har fjädring i sittsen vilket gör den mycket bekväm att åka i. Har även ett stål rör som sparkskydd på framsidan av rockarden, och en reflex på baksidan. Har sele som passar till. Finns selunderlägg, tömmar och träns. Går att köpa var för sig eller tillsammans. 3000:- för rockard 500:- för selen 3200:- för ALLT!
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj