Quantcast
Till salu inom: ”

ponny sele säljes

Komplett sele

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Otroligt snäll och cool 3 års valack. e. Allgunnens Opal G 428 u.Felicia 3423(Diplom) Felix är tömmkörd med sele,sutten på i skritt med sadel..Mycket handterad av vuxna och barn.Van vid andra djur och olika maskiner. En toppen ponny! Född här hos mej och går med sin mamma,men är en för bra ponny för att "bara" gå i en hage. Hemmet är mycket viktigt för mej! Säljs inte för att stå i en hage,då kan han stå kvar... 10.000:- eller vettigt bud!
Russ valack f -97, slutmätt till 129,5 cm. Kvalitetsbedömd som lovande hoppponny. En pigg och glad ponny som tycker om att jobba och bli ompysslad. Regelbundet tränad i dressyr och hoppning, tävlad upp till LB i hoppning. Lugn och trygg i trafik, skog och mark. Inkörd och positiv till det mesta. Snäll att klippa, lasta och köra i transport. Regelbundet verkad, skodd, avmaskad och vaccinerad. Har hästpass, hästlicens och är chipmärkt. Tillbehör som ingår: Sadel, träns, täcken, vagn, sele mm. Sammanfattningsvis en mycket trevlig ponny som kan tävla i hoppning eller dressyr, ridas i skogen eller köras med vagn.
Laban född 1996 slutmätt 107cm enl passet "ponny av korsningstyp". Okänd härstamning. Hoppad LC med tidigare ägare endast LD hos oss. Tränar dressyr på LB nivå. Tränad för duktig dressyrtränare likaså även i hoppning. Ej tränad i hoppning senaste året. Är väldigt snäll och okomplicerad. Helt fång-och exemfri!! Regelb. vacc, avmask, skodd, raspad mm. Laban är en ponny som VILL jobba och INTE gå och dra i hagen. Priset inkluderar all utrustning även sele och vagn. Seriösa familjer som erbjuder långvarit hem är välkomna att höra av sig.
Lill-Kalle är en 3 1/2 årig liten blandras ponny, lugnare o tryggare unghäst får man leta efter! Inkörd och påbörjad inridning i höst utan några problem. Har pass, är försäkrad och fullt frisk. Vill att han kommer till ett hem där han får den uppmärksamhet han förtjänar, hinner själv bara med en häst och är tyvärr för lång för den lille pågen. Köpte ny vagn och sele förra året som följer med i priset!
En rejäl och stadig rockard för B- ponny eller liten C-ponny. Har fjädring i sittsen vilket gör den mycket bekväm att åka i. Har även ett stål rör som sparkskydd på framsidan av rockarden, och en reflex på baksidan. Har sele som passar till. Finns selunderlägg, tömmar och träns. Går att köpa var för sig eller tillsammans. 3000:- för rockard 500:- för selen 3200:- för ALLT!