Quantcast
Till salu inom: ”

ponny bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu har vi rensat sadelkammaren och har lite prylar att sälja! Allt är i bra skick! 1 st Kingstonsadel 16" komplett med 2 st gjordar, en längre och en kortare. Stigbyglar, 4 st vojlockar, 1 st teddypad, 1 st rumpvärmare. Passar både rundare och smalare bogar, häst och ponny! Allt för 400 kr! Träns komplett med tyglar och bett. Svart. 30 kr. 3 st grimmor ponnystorlek och 1 grimma Cob storlek. Alla för 30 kr. 2 st Shortchaps. 1 brunt och 1 svart par. Båda för 10 kr. 2 st Stångbett. 12,5 cm. Svarta med guld och silver dekor! Båda för 5 kr. 2 st flätade tyglar. Mörkbruna. Båda för 5 kr. 1 st Höpåse. Bortskänkes! Allt i annonsen för 480 kr! Ska vi skicka tillkommer frakten. Vid intresse kan fler bilder fås! Ring, smsa eller maila för mer info!
Mycket trevlig och okomplicerad ridponnyPonnybortskänkes. Loretta är en härlig ponny som tyvärr har visat sig ha nackvärk när man rida henne . Vi har haft henne i 4,5 år och tidigare ägare sade inget om detta. Vi söker därför ett hem åt henne där hon kan gå som kompis till en annan häst föd -05 . Underbart psyke och otroligt snäll i all hantering . Bortskänkes till dig som söker en vacker och snäll ponny bara som kompis!
Vi är en familj som bor på landet med våra tre barn. Vi söker efter en fjärde kompis i hagen eftersom två av mina tre hästar har funnit varandra och inte vill släppa in den tredje. Behöver inte vara varken ridbar eller körbar. De vistas ute mycket så luftvägsproblem är inte heller ett hinder. Vi bor på landet med eget stall och hagar. De hästar som vi har kommer stanna här tills den dagen de dör. Vill helst hitta en häst/ponny som bortskänkes alternativt för en symbolisk summa. Hör av dig om du har frågor.
Har en pigg, och glad welch som jag skänker bort för en symbolisk summa 500 kr. Hon är 23 år , har vart tävlingshäst och är alldeles för pigg för barnen som rider hos mig. Eftersom jag inte behöver henne till sällskap tänkte jag att hon kan få bo hos någon där hon behövs. Hon är jätte fin och snäll att hantera och älskar att bli ompysslad. Tror att hon har många år kvar. Endast seriöst och gott hem. Bilder kan skickas vid seriöst intresse. Svarar inte på mail!
Vi har två New Forrestston som söker nytt hem tillsammans. Det bruna stoet (Alissia) är 14 år gammal och är väldigt trevlig och mycket hanterat. Hon är riden och är snäll i ridning men har inte varit "igång" på två år pga bristnde intresse. Hon är även tömkörd men har inte blivit provad med vagn än. hon är 144 cm i manken. Hon är väldigt snäll i all hantering, trafiksäker och van vid barn och smådjur. Varför vi väljer att skänka bort henne är för att hon haft fång och får fång när hon går på för näringsrikt bete, därför krävs det att man har tillgång till nedbetade hagar, gärna skogshagar. Hon är dock perfekt till avel, då hon varit betäckt och haft föl har hon ej haft fång. Hon ger underbara föl, med underbart temprament samt väldigt fina i kropp och steg. Så hon kan med fördel användas som avelhäst . Det andra stoet vi har är mamma till Alissa och heter Missy. Hon är 30 år gammal och har gått här på vår gård de senaste 20 åren. Vi vill därför att hästarna ska säljas tillsammans så det inte blir för stor omställning för Missy. Missy är världens underbaraste ponny, hon är väldigt pigg och trevlig. Hon är väldigt bra med barn och har gått ponnyridning i många år på marknader. Så om du har barn så kan de med fördel skumpa runt på denna härliga dam. Men annars ska hon gå som pensionär och bara gå och äta. Hon har alldrig haft fång eller några andra sjukdommar. Vi vill att hästarna kommer till ett varaktigt stabilt hem där de får det de behöver. Vi skänker bort dem eftersom vi vill att de hamnar i samma hem. Hästarnas pass har kommit bort så vill ni ha detta så får ni själva stå för nya pass pga detta tar vi inget betalt för hästarna. Vi är väldigt noggranna med var de hamnar och vi vill ha kontakt med det nya hemmet under hela hästarnas livstid. Låter damerna intressant, hör av er! Oseriösa och hästhandlare behöver inte göra sig besväret med att ringa eller maila.