Quantcast
Till salu inom: ”

porsche 944 stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är en helt ny skinnklädsel till Porsche 911 Turbo eller Carrera. Eller en bil med sportstolar. De som är lite bredare i sidostöden. Observera att denna klädsel är helt ny! Inkluderar allt för två stolar fram, och klädsel till de två små sätena bak. Jag kan eventuellt hjälpa dig att montera klädseln mot extra kostnad. (sadelmakare) Jag kan tänka mig att ta några äldre trasiga Porsche stolar som del av betalning. Jag har även klädsel ny till 924, 944, 928, 914 men då naturligtvis till fullpris. Jag har fler bilder på denna klädsel till dig som är intresserad.
Champagne metallic Svart halvtyg inredning Inga märken i stolarna 17" Cup 1 med sommardäck Nyligen justerad balansaxelrem hos K3 Går perfekt i motor Avställd pga körkortsbrist. Besiktigad med endast 1 anmärkning på att bromsarna tog ojämt. Extrauppgifter Märke: Porsche Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 944 Hästkrafter: 160 Hk I trafik: 2006-10-26 Motorstorlek: 2479 cc Biltyp: Coupé CO2-utsläpp: - Färg: Silver
Porsche 944 turbo cab i jättefint skick säljes. Bilen har gått 12 000 mil enbart på sommaren. Inredning i blått skinn och stolarna är elektriskt inställbara. Suffletten är helt ny som ni kan se på bilden. Självklart finns servicebok samt kvitton. Bilen står oregad i Danmark. Maila helst då jag kan vara svår att nå på telefon. Då jag hjälper min Danska kollega Arne att sälja denna bil i Sverige kan det ta en dag innan jag svarar på mail. Har fler bilder om så önskas. Mvh Johan
En mycket lättkörd och snabb, välbalanserad bil med grym väghållning och balans Porsche 944 turbo i jättefint skick säljes. Bilen har gått 17000 mil enbart på sommaren. Inredning i svart skinn och stolarna är elektriskt inställbara. Självklart finns servicebok samt kvitton. Nybesiktad och skattad Differentialbroms Nytt luftfilter K&N ABS Eltaklucka Elhissar Ac fungerar Nya speglar och handtag(968) Pris 115 000 eller högstbjudande För mer info ring eller mejla!
Säljer min mycket fina Porshe 944. Bilen har varit i min ägo sedan 2000 och stått i varmgarage och körts relativt sparsamt och aldrig vållat några problem. Modellen är från sista året den vanliga 944 tillverkades och har den större motorn på 2,7 liter. Bilen rymmer två vuxna och två barn (till ca 12 år) och har ganska goda förvaringsutrymmen för att vara en sportbil. Inredningen är svart och av halvskinnstyp. Den har el-inställbara stolar, el-hissar till fönster, centrallås, ny stereo (Kenwood), Porsche original larm, startspärr (imobilizer). Den är helt rostfri och maskinellt i mycket bra skick.