Quantcast
Till salu inom: ”

prazský krysarík säljes

Yorkie hane

Värmlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu har vi kommit till världen, vi 4 underbara töser!! Vi är födda torsdag 23/6, så vi är redo att flytta tidigast 18/8, då vi är 8 veckor! Så nu söker vi efter kärleksfullt och varmt hem! Vi kommer att vara vana med både barn och andra hundar. När vi flyttar kommer vi att vara besiktigade, vaccinerade, chipmärkta, avmaskade samt reg. i jordbruksverket. Dem kommer även vara dolda fel-försäkrade. Skriv och berätta vem ni är så hör vi av oss! Tingas mot handpenning!
Med stor sorg i hjärtat har vi beslutat att sälja våran renrasiga Prazsky Krysarik hane (Milo) på grund av arbete. Milo är 7 månader gammal och är full av energi. Han kommer att behöva mycket motion och uppfostran, så därför ser vi att han ska komma till någon aktiv person med hundvana. Anledningen till att Milo endast är till sällskap är på grund av ett litet underbett, så man "bör" ej avla på honom. Oseriösa personer behöver ej besvära sig, då vi är VÄLDIGT noga med vart han hamnar!
Jag måste tyvärr sälja min underbara prazskykrysarik valp som är 6 månader. Han älskar att busa och leka och är en riktigt glad hund som också gillar att lägga sig i knät när man kollar på tv och bara mysa. Han är van vid andra hundar och Han har stamtavla, är vaccinerad, avmaskad och chippmärkt. Pris går absolut att diskutera med rätt köpare. Huvudsaken att han får ett bra hem! Ring för mer information: 0707348660
Nu är vi tvungna att göra oss av med vår underbara kille. Det är en blandras mellan Prazsky krysarik och chihuahua. Han är väldigt barnkär och väldigt kelen. Han blir 1år den 24/5. Pga att vi måste bli av med honom är allergi i familjen. Känns väldigt tungt att göra sig av med honom men det är ett måste. Den som köper honom kommer att få med, Mat, Godis, Hund korg, Rese väska, Klo sax och shampoo. Hoppas det är någon där ute som kan ge han ett bra hem med massor av kärlek. Kan skicka fler kort om de är någon som vill se mer av honom..