Quantcast
Till salu inom

"prazsky krysarik valpar säljes"

Svalöv
Idag

Siberian husky

12 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Fransk bulldog valp svenskfödd

35 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Yorkshire terrier

25 000 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Super gosiga valpar

19 500 kr
Blocket.se
Hörby
Idag

Pomchi+pomeranian valpar

18 500 kr
Blocket.se
Idag

Fransk bulldogg valpar

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Söker prazsky krysarik hane för parning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag söker en liten renrasig prazsky krysarik hane som kan para min tik som löper nu! Din hund ska vara frisk, pigg och glad med bra psyke! Min tik har valpat 2 ggr tidigare då det blev mycket lyckat! :-) Tveka inte att höra av dig och berätta vad du har att låna ut för liten kille! Maila eller ring! Pris diskuterar vi när du ringer!! OBS! Min tik är ej till salu!! Hälsningar/Ella
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Prazsky krysarik valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av oseriösa människor har vi en valp som är 13 veckor kvar.. Valpen är naturligtvis vet.besiktigad, chipmärkt, vaccinerad och valpförsäkrad i folksam vid leverans. Ni får även med sig en påse me hundmat, en filt som luktar mamma o ett halsband.. Vi är väldigt noga med att kemin finns o att d klickar på alla håll.. Så gör er inget besvär att höra av er om ni inte är intresserade på riktigt.. Låter detta intressant så släng iväg ett mail med frågor o lite fakta om er själva..
9 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsbyn

Prazsky Krysarik med stamtavla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Angel Crown Champagne Chanel och Dexter har fått valpar. Valparna har helt unikt blod då pappa Dexter är en av 4 inmönstrade hanar i sverige. Valparna kommer att vara besiktade med intyg inte äldre än 7 dagar,cipade och doldafelförsäkrade ,registrarade hos skk. Valpen kommer att få med sig mat som den är van att äta, filt som luktar mamma/ syskon och SKK stamtavla. Valaprna är leverasklara v:17 och är då 9 veckor. Priset är från 15000:- Om du är intresserad och / eller vill veta mera så är du välkommen att ringa eller maila mig. Annika Isaksson Kennel Midnight Lux 0705673731
15 000 kr
Blocket.se

Prazsky Krysarik valp med stamtavla

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Love Me AS12864/2010 födde fyra valpar den 15 April 2013. Två honor och två hanar korthåriga Black and Tan färgade. Pappa Lukas AS33540/2010 och vi är väldigt stolta över de fina juvelerna. Vi har en hane kvar till försäljning. Är ni rätt familj till honom kommer han att levereras tidigast vid åtta veckors ålder och vara registrerade i SKK med stamtavla. Han kommer även att vara vaccinerad, veterinärbesiktigad, chipmärkt, avmaskad och försäkrad mot dolda fel. Är ni intresserade av en livskamrat och hjärtevän så hör gärna av er. Ring eller maila så får ni veta lite mer om honom och hans föräldrar.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Filipstad

Naken blandrasvalp född 131206

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Nu vill Kenny flytta till ett eget hem. Hans pappa är nakenhund/prazsky krysarik och mamma är pappilon/king Charles spaniel. Han är en söt och mysig liten hund som gärna söker värme. Men han är samtidigt glad och aktiv som de flesta valpar är. Han håller på att bli rumsren och går helst ut när det är dags att kissa eller bajsa. Van vid andra hundar och katter. Chippad, avmaskad och har fått 8 veckors vaccinationen. Priset i annonsen är det som gäller! Ring, smsa eller maila för mer info.
3 000 kr
Blocket.se