Quantcast
Till salu inom: ”

prazsky krysarik valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag söker en liten renrasig prazsky krysarik hane som kan para min tik som löper nu! Din hund ska vara frisk, pigg och glad med bra psyke! Min tik har valpat 2 ggr tidigare då det blev mycket lyckat! :-) Tveka inte att höra av dig och berätta vad du har att låna ut för liten kille! Maila eller ring! Pris diskuterar vi när du ringer!! OBS! Min tik är ej till salu!! Hälsningar/Ella
På grund av oseriösa människor har vi en valp som är 13 veckor kvar.. Valpen är naturligtvis vet.besiktigad, chipmärkt, vaccinerad och valpförsäkrad i folksam vid leverans. Ni får även med sig en påse me hundmat, en filt som luktar mamma o ett halsband.. Vi är väldigt noga med att kemin finns o att d klickar på alla håll.. Så gör er inget besvär att höra av er om ni inte är intresserade på riktigt.. Låter detta intressant så släng iväg ett mail med frågor o lite fakta om er själva..
Angel Crown Champagne Chanel och Dexter har fått valpar. Valparna har helt unikt blod då pappa Dexter är en av 4 inmönstrade hanar i sverige. Valparna kommer att vara besiktade med intyg inte äldre än 7 dagar,cipade och doldafelförsäkrade ,registrarade hos skk. Valpen kommer att få med sig mat som den är van att äta, filt som luktar mamma/ syskon och SKK stamtavla. Valaprna är leverasklara v:17 och är då 9 veckor. Priset är från 15000:- Om du är intresserad och / eller vill veta mera så är du välkommen att ringa eller maila mig. Annika Isaksson Kennel Midnight Lux 0705673731
Love Me AS12864/2010 födde fyra valpar den 15 April 2013. Två honor och två hanar korthåriga Black and Tan färgade. Pappa Lukas AS33540/2010 och vi är väldigt stolta över de fina juvelerna. Vi har en hane kvar till försäljning. Är ni rätt familj till honom kommer han att levereras tidigast vid åtta veckors ålder och vara registrerade i SKK med stamtavla. Han kommer även att vara vaccinerad, veterinärbesiktigad, chipmärkt, avmaskad och försäkrad mot dolda fel. Är ni intresserade av en livskamrat och hjärtevän så hör gärna av er. Ring eller maila så får ni veta lite mer om honom och hans föräldrar.
Vi letar nu hem till 2 st underbara Prazsky tikar som är födda 23/6 och därmed redo att lämna hemmet! Mamman väger knappt 1. 5 Kg och pappan ca 1.8 Kg båda föräldrarna är Patella undersökta U.a... Med valparna medföljer: *Skk Stamtavla *Vaccinerade *Chipmärkta *Besiktigade (ej äldre än 7 dagar) *Avmaskade *Försäkrade, även dolda fel försäkring i 3 år Vi har en underbar tik som säljes gärna till utställningsintresserad 16.500:- Och en mycket charmig framåt tjejj som söker ett aktivt sällskapshem (ej avel) 11.000 Skriv gärna och berätta om vad ni kan erbjuda valparna och hur eran livssituation ser ut!