Till salu inom

"prazsky krysarik omplacering säljes"

Lerum
Idag

Degus omplacering

Blocket.se
Nacka
Idag

Shepadoodle

15 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Omplacering av finaste Alfie

800 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Idag

Omplacering Bengal Hane Med...

10 000 kr
Blocket.se
Idag

Omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Idag

Katt för omplacering

500 kr
Blocket.se
Arboga
Idag

Akut omplacering av kanin

Blocket.se
Östersund
Idag

Ragdoll katt omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Umeå

Omplacering av Prazsky Krysarik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Åke, snart 2 år gammal behöver ett nytt hem. Han vill komma till en person/familj som har mycket tid och kan ge honom all kärlek han behöver. Han vill flytta till en lugn person som har erfarenhet av hund sedan tidigare och som har intresse av att uppfostra honom och lära honom nya saker. Han är en lugn kille som gärna ligger och myser bredvid en. Kan vara lite reserverad till en början men när man lärt känna honom är han en riktig ögontjänare. Van vid barn också. Är Åke hunden för dig? Skriv några rader och berätta vad du har att erbjuda honom. Pris kommer vi fram till vid eventuell affär, det viktiga är att han får ett kärleksfullt hem. Köpare som bara är intresserad av en väskhund undanbedes! /Malene
0 kr
Blocket.se

Omplacering Prazsky krysarik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En underbar och jättesöt liten hane på 6 år måste tyvärr hitta ett nytt hem snarast då hans matte tyvärr har drabbats av en sjukdom som har lett till att han inte kan få den tid och kärlek han behöver. Han är otroligt kärleksfull, älskar att ligga i knät och mysa, absolut ingen problemhund. Van vid katter och andra hundar, skäller aldrig vid möte av andra hundar. Vill hitta ett hem till honom där han kan få mycket kärlek och närhet, helst utan småbarn då han inte är van vid detta, så snart som möjligt då det är ganska brådskande. Skriv några rader om vad du kan erbjuda honom så hör jag av mig om det låter som rätt hem för honom, vilket är viktigare än priset.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Höör

Prazsky krysarik tik För omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu är det tyvärr så sorgligt att vi måste hitta ett nytt hem till vår kära Diamond, Hon är strax över 1 år gammal. Renrasig prazsky krysarik fast ingen stamtavla. Anledningen att vi vill hitta ett nytt hem till henne är för att det är en konflikt i familjen mellan våra kära hundar, de slåss inte eller liknande, men Diamond hon håller på i perioder och pinkar inne, på mattor och liknande men det sker liksom i perioder. Hon biter också sönder grejer om hon blir lämnad hemma för lång stund så vi har efter diskutioner med hundkunnigt folk kommit fram till en tanke att vi tror det hela är ett beteende p.g.a att hon inte trivs med situationen i hemmet. Vi tror att hon inte klarar av att dela Matte med den andra tiken vi har och känner därför att vi vill hitta ett hem där hon blir ensam hund,där hon får mycket kärlek och uppmärksamhet, Gärna en familj där hon antingen kan följa med på jobb eller där det inte jobbas så mycket så hon inte är ensam hemma särskilt länge. Diamond är en väldigt speciell hund, hon är väldigt osäker och rädd för många saker, samtidigt som hon kan upplevas dominant och tuff! Vi släpper inte iväg henne till vem som helst utan vi vill känna att hon kommer till rätt hem. Känner ni att ni tror att ert hem passar Diamond så skicka ett mail och berätta om er själva och varför ni tror att just ni är rätt för Diamond! Självklart får ni komma och hälsa på och uppleva diamond själv innan ni bestämmer er, men det tar vi efter mailkontakt så vi känner att vi sållat bort oseriösa som bara vill ha en söt hund.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Omplacering av Prazsky Krysarik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Omplacering av Prazsky Krysarik utan stamtavla, tik, född maj -07. Gul, ca 1.7 kg. Jag ser tyvärr ingen annan utväg än att omplacera min lilla Tindra. Hon älskar allt och alla och jag vet att hon skulle trivas utmärkt i rätt hem där hon får känna sig trygg och älskad. Det är en av dom svåraste sakerna jag måste göra i mitt liv, men jag kan inte heller riskera att mina två hundar fortsätter skada varandra, det har nu gått så olyckligt att dom båda förlorat varsitt öga efter att dom rykt ihop. Precious, min andra hund, är den som startar bråken, Tindra har inget aggressivt i sig utan försvarar sig bara. Jag kommer börja höra mig för efter det perfekta hemmet till mitt lilla och kommer inte släppa henne till "vem som helst". Har många krav och kommer att vara enormt kräsen. Detta ska bli ett livslångt hem. Dessa krav kommer jag ställa: - Max två egna hundar i hemmet i dagsläget. Inga aggressiva/extremt dominanta. Inte heller större hundar, vill inte riskera att det händer en olycka. - Inga så små barn att dom inte kan förstå och respektera en hunds vilja att vara ifred. - Väl genomtänkt, vill inte att det plötsligt inte fungerar för att man "ska få barn eller har bytt jobb". - Hon ska inte lämnas ensam överdrivet långa perioder. Hon är väldigt sällskaplig och kärleksfull så hon måste vara en del av familjen. Hon vill sova i sängen och älskar att gosa. - Hon ska inte tas valpar på. Hon är för det första för gammal och dessutom för tunn. Hon är endast en sällskapshund. - Jag ser gärna att hon hamnar hos någon i närheten (Stockholm) så jag får se hur hon har det i framtiden. Vet ni någon som skulle passa in på detta , eller känner du dig själv träffad, och söker en helt underbar liten familjemedlem så får ni gärna skicka mig ett mail där du berättar mer om dig själv och hur Tindra skulle få det hos dig. Rätt hem är prio ett, priset går att diskutera men för att själv känna mig trygg i att det är seriöst vill jag inte "skänka" bort henne. Vänligen skriv bara om du är seriöst intresserad, har tänkt igenom det noga och inte är ute efter att "prova på att ha hund". Jag tänker inte skicka runt Tindra på en "testrunda" för folk som "funderar på att skaffa hund". Fundera även på om din ekonomi tillåter en hund innan du svarar på annonsen - tänk på att det innebär ett åtagande för många år framöver och därmed kostnader i form av foder, försäkring och eventuell kostnad om Tindra blir sjuk eller skadar sig.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj