Quantcast
Till salu inom: ”

prazsky krysarik till salu södermanland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Muzze är en snart 2 årig kille som gör otroligt fina valpar. Han blev nyligen pappa åt tre små underbart söta PK valpar! Han är en pigg, social och mycket lydig kille som vi kan tänka oss paras med en annan PK eller en ras i liknande storlek. Språngavgift 1000kr. Hör av dig och berätta lite om din tik, kanske blir det en "perfect match":) Med vänlig hälsning, Pernilla
Det är med tugnt hjärta som jag lägger ut den här annonsen. Men pga förändrade förhållanden i mitt liv så måste jag hitta ett nytt hem åt min älskade lilla tjej. Hon är född den 12 Maj i år, och har fått alla sprutor, registrerad i jordbruksverket samt försäkrad hos Agria. Det är en mycket livlig tjej som vill vara med på allt och älskar alla människor. Hon "pratar" mycket men skäller sällan. Är nästintill rumsren och är van att gå i koppel. För mer info och bilder ring eller maila. Priset är diskuterbart vid rätt köpare! Mvh Jennifer
En pojke kvar i kullen! mamma och pappa är båda renrasiga PK och finns att träffa. Pappa väger 1,6 kg och mamma 1,8 så valparna kommer väga förkring. Både mamma och pappa har ett bra lynne och alltid glada. Valparna är 8 veckor och är då vet bisiktigade, avmaskade och chippade. Tingpenning 2000:- dras av när valpen hämtas. Fler bilder finns att få via mail om intresse finns. Rätt valp i rätt hem!
Brun tik som blir 3 år i år säljes som sällskap till rätt hem. Väldigt liten, mindre än de flesta chihuahuor. * Vaccinerad * Reg SKK * Chipmärkt INTE till avel! Detta kommer att skrivas in i det köpeavtal som upprättas. Maila eller ring för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår JUVEL (Djurgårdens Jewel of Joy), 11 veckor gammal tikvalp, är nu till salu! Detta är en mycket kavat liten dam som gärna går på egna upptäcksfärder närhelst tillfällen ges. Hon är van med barn och andra hundar. Russkiy toy är en liten, lättlärd och framåt hund som lämpar sig för såväl sällskap som ett träningspass på den lokala brukshundklubben om intresse finns. Rasen är en s.k. toyras, storlek ungefär som chihuahua, prazsky krysarik och toypudel Valpen är registrerad i Svenska Kennelklubben och levereras vaccinerad, avmaskad och veterinärbesiktigad.