Quantcast
Till salu inom: ”

priser duri trapprenovering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En sliten tråkig trappa kan man förvandla till en möbel med Duri Trapprenovering StegEtt. StegEtt är ett renoverings-kit för trappor inomhus med alla nödvändiga detaljer. Systemet är framtaget med enkelhet, hållbarhet och design som viktigaste egenskaper för att nå slutresultatet - en snygg, lättmonterad och slitstark trappa. Prisex: Trappsteg 1000x305 450kr -10% Trappsteg 1300x370 615kr -10% Trappsteg 1450x435 905kr -10% Trappsteg 1600x575 1390kr -10% I Butiken finns en mindre visning. Beställningsvara, ca.1v
Hej, Trappsteget utför trapprenovering till en rimlig kostnad åt både företag och privatpersoner. Vi arbetar med trapprenoveringskit från Duri (samma som Lundbergs) och de finns i ek, valnöt, körsbär och laminat i vitt, mörkbrunt samt ek. Pris från 6990kr efter ROT-avdrag. Vi slipar trappor med dammfri utrustning och vi kan erbjuda olika ytbehandlingar och valfria kulörer på bets. Pris från 3990kr efter ROT-avdrag. Vi har även utbildade målare och kan således hjälpa till att måla om trappan om så önskas. Pris från 3990kr efter ROT-avdrag. Trappsteget ingår i samma koncern som Golvsliparna (www.golvsliparna.se). Passa på att renovera golv och trappa samtidigt på ett smidigt sätt!
Duri bakkantslist i ek för trapprenovering längd 1,6m bredd 7 cm 13st
Är din trappa i behov av renovering? Kom in till vår butik så visar vi er bra lösningar. Vi kan även hjälpa er med montage. Vi finns på Redskapsgatan 5 i Sjöbo.
StegEtt kräver ett minimum av underarbete vid montage. Går att montera på de  esta underlag. Passar både till öppen och stängd trappa. Mallunderlag medföljer till varje trappsteg. Finns i tre utförande: 15 mm , 12mm samt laminat. Just nu 15% rabatt vid köp av hel trappa.