Allt till salu inom "blivande bostadsrätt mot hyresrätt"

Sortering:
Badkar 1700mm
Skurup
Idag

Badkar 1700mm Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Takduschset CC160
Skurup
Idag

Takduschset CC160

3 500 kr
Blocket.se
Micki gåvagn
Sundbyberg
Idag

Micki gåvagn Visa liknande

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Solna

2:a, 69kvm, jungfrudansen 62, Solna

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En ljus välplanerad 2:a med stor balkong som har eftermiddag och kvällssol. Nära till grönområden, vatten och badplats. 4H gård. 5 min promenad väg till T-Bana och centrum. Lugnt och barnvänligt område. finns källarförråd som tillhör lägenheten. bra tvättstuga. Elen ingår i hyran Vi är intresserade utav ett snabbt byte. vi behöver en större lägenhet pga barn. EV blivande bostadsrätt. inget som är klart i dagsläget... Hör gärna av er om ni är intresserade. MVH Ronny och Elin
6 015 kr
Lägenhetsbyte.se
Lägenheter  ·  Kungsholmen

HR på Kungsholmen bytes mot blivande BR

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lägenheten är en stor etta på 55 kvadratmeter på centrala Kungsholmen. Fin lägenhet med nära till buss och tunnelbana samt utsikt mot gård. Lägenheten består av ett stort rum samt ett mindre sovrum och kök och badrum. Det är en hyresrätt med en hyra på 6000 kronor i månaden. Tillgänglig i juli. Vi söker en mindre lägenhet i en blivande bostadsrätt i en närförort till Stockholm. Maxhyra ska vara runt 3000 kronor i månaden. Alternativt söker vi även två mindre lägenheter som kan bytas mot denna. Dessa kan vara både blivande bostadsrätter eller hyresrätter.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Solna

3:a blivande bostadsrätt mot 2 lgh

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bistår nu min mor med att byta hennes hyresrätt. En välplanerad 3:a om 69 kvm med balkong i soligt läge högst upp i huset. Fastigheten har ombildats 2010 och det finns möjlighet för den nye innehavaren att köpa till samma pris som övriga. Priset är 1 450 000 kr Bedömt marknadsvärde av mäklare i det skick den är c:a 2 500 000 Vi önskar 2st lgh. 1st 2-3:a i solna/råsunda på nb eller med hiss, balkong är ett krav. Samt en st 1-2:a i stockholm city eller solna. Hör av er till mig Daniel Borg för mer info.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Malmö

Hyresrätt bytes mot blivande bostadsrätt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en stor och ljus trea belägen högt upp på Kungsgatan. Högt till tak strukaturer etc etc. Hyran ligger relativt lågt pga kök och toalett inte är "tiptop". Men diskmaskin finns det i alla fall. Skulle som sagt vilja byta min 3:a mot en blivande bostadsrätt(minst en 2:a) någonstans i centrala Malmö. Alla förslag är välkomna. Mejla mig så ser vi om det kan vara intressant. Mvh Daniel
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Malmö

Ordentlig tös söker lägenhet

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag heter Emma och är en 25 årig skötsam tjej som är i stort behov av en bostad. (1 år eller längre). Jag jobbar och tränar väldigt mycket och är sällan hemma. Jag jobbar som väktare i Malmö. Jag röker inte och har inga djur. Har du en bostadsrätt eller hyresrätt, 1a eller 2a inne i Malmö som du vill hyra ut? Tveka inte på att höra av dig/er. Ingen hade blivit gladare än jag. Jag kollar mailen flera ggr om dagen.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj