Quantcast
Till salu inom: ”

prismor till kristallkronor säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En vacker Kristallkrona till din lgh, hus, stuga,herrgård säljs pga platsbrist. Passar tak 2.40 ock uppåt beroende på placering Gustaviansk 8 ARM. H: 75 cm.(obs utan kedja) med kedja 135cm B:62 cm. Kedjan: 60 cm. Plats för fem st lampor. Elen är renoverad(Bytt) till nytt och jordad. Fina prismor(bhömiska), ej sönder, inga fattas, allt är i sin ordning. Är svensktillverkad i mässing ,OBS enda mörka i Göteborg Nås lättast via mobilen/sms 0736336121
En mycket vacker äldre kristallkrona som enigt uppgift är sedan slutet av 1800 talet och troligen elektrifierad i efterhand,den har alla typiska detaljer som ljushållare i form av 6 st 5or och prismornas utformning, som avslutas nedtill med en kotte, höjden är 90 cm och bredden är 55 cm,lampan har 6 st lampor i nedre ringen, samt en lampa i toppen, den undre korgbotten har 7 st ringar med prismor, och kronan är hel och ren.
Kristallkrona säljes på pga av för låg takhöjd i nytt boende. Den är ca 50 cm bred och 90 cm hög och numera jordad. Vid flytt så lossnade 3 st prismor som man får i hand vid köp som jag inte haft tid att sätta fast igen. I övrigt så saknas en prisma som gick sönder långt innan min tid. Pris kan diskuteras ifall affär görs inom närtid. Jag nås bättre på telefon då jag inte är inne på mitt mailkonto så frekvent. Det här kan bli en lysande affär för dig!
Lampan är i gott skick. inga prismor saknas. Mått Höjd:75cm Djup:36cm Vi flyttar våra lokaler under november till Tjalmargatan 1. Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr-200kr Odensala 250kr Torvalla/ope 300kr-350kr Brunflo 350kr-400kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige (ange ort).
Vacker kristallkrona i Rokoko-stil med 6st sirliga armar. Ovanlig modell. Diameter: 50cm Lampans höjd: 53cm Total höjd med takfäste: 80cm Går att korta till min 65cm höjd genom att ta bort länkar i upphängningen, praktiskt om det är lågt i tak eller om den inte ska hänga ovanför ett bord. Någon prisma saknas och elen behöver ses över - glödlamphållare finns men sladdarna är inte inkopplade. Kristallkronan finns i Täby kyrkby.