Quantcast
Till salu inom: ”

rejmyre kristallkrona säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En vacker kristallkrona i klassiskt Gustavianskstil med 6 st ljushållare och lampor med vanlig el. Alla prismor är intakta. Kedjan kan bli upp till 1 meter lång. Höjden är ca 90 cm från kedja till slut och diametern ligger runt 35 cm exkl ljushållaren som ligger på ca 8 cm ytterligare på var sida. Ger ett vackert ljus med klassik stil. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer våra svensktillverkade Rejmyre kristallkronor i empirestil med handslipade prismor. Stommen är av mässing. Lamporna är i fint skick och av samma modell, men olika storlekar. Den större kronan är 85 cm från lampans början till slut - 4000kr Den mindre kronan är 65 cm från lampans början till slut - 3000kr SÅLD Båda har en diameter på 36 cm på bredaste stället och höjden är reglerbar med hjälp av en kedja. Priset kan diskuteras. Första bilden är den mindre och den som inte är upphängd är den större.
Hej jag säljer en kristallkrona i välbehållet skick. Förgylld med 24karat guld (finns garantibevis). Den är gjord i Rejmyre. Jag säljer den för 900kr. Finns att hämta i centrala Umeå. Mvh
Gustaviansk kristallkrona. Piggbotten. H 65 cm + kedja och mässingkopp. Ev kan transport ordnas.
Mycket fin svensk tillverkad kristallkrona från rejmyr säljes d 55 och h 60 Pris 1400 kr