Quantcast
Till salu inom: ”

liten kristallkrona säljes

Herr T-shirt

Stockholm
Hollies

Hörby

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kristallkrona

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Casio CDP-200R digitalpiano i bästa skick säljes. Bruksanvisningar + kartonger finns kvar. Den är knappt använd efter inköp för ca 2 år sedan då jag ej har utrymme att ha den framme + småbarn. Jag betalade nästan 7000:- och säljer den för 3000:- , jag kan eventuellt byta bort den mot något skoj såsom liten släpkärra eller kristallkrona etc men pengar är bäst! Pratar tyvärr bara svenska och Engelska, men svär en del på finska då jag är halvfinne så det får ni nöjja er med! Skicka medelande så hör jag av mig omgående, jag har egen mail som jag kollar flera ggr/dag.
Säljer nu min superfina kristallkrona i antik stil då den inte passar i nya hemmet. Den är i metallstomme med handslipade prismor i blyfritt glas. 5 armad, höjd 60 cm och totalt 54 cm diameter. Har även tre glödlampor som klarar Max 40W. En liten stång på ovansidan har lossnat vid flytten men är sparad och kan säkert fästas igen. Dock är det inget som syns och skadar absolut inte helhetsintrycket.
Kristallkrona som är gjord av 2 bömiska Kristallkronor som min far byggde på slutet av 40 -talet.Han jobbade då på A V Nilssons Barnvagnsfabrik som var kungliga Hovleverantörer på Barnvagnar .Kristallronan är ca 1 m hög och på det bredaste stället 75 cm.Där är 4 ljuspunkter överst och 5 ljuspunkter på neder delen Där Lampan sitter är där en metalldel där prismorna är fästa och det är samma mittdel som nuvarande Kungen hade i sin barnvagn när han var liten Finns endast 1 exemplar av denna fina Kristallkrona.Säljes pris ide 20 000 kr eller högstbjudande.
Liten kristallkrona från tidigt 1900-tal, 86 cm hög säljes för endast 4 500 kr Ni kan ringa hem på 08 6604440 eller mobil på 0735465115