Allt till salu inom "liten kristallkrona"

Sortering:
Järfälla
Idag

Sängmobil

250 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Träleksaker, paket

200 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

Nya fina smycken halsband o...

25 kr
Blocket.se
Idag

Söt liten vas "Smoked glas"

250 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Renault Kangoo 75hk

33 000 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Idag

Gungstol

400 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

Skoda Octavia Combi RS 2.0...

45 000 kr
Blocket.se
Butik

Kristallkrona Empire

2 499 kr
NYTT Homeroom

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Eskilstuna

Casio CDP-200R digitalpiano

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Casio CDP-200R digitalpiano i bästa skick säljes. Bruksanvisningar + kartonger finns kvar. Den är knappt använd efter inköp för ca 2 år sedan då jag ej har utrymme att ha den framme + småbarn. Jag betalade nästan 7000:- och säljer den för 3000:- , jag kan eventuellt byta bort den mot något skoj såsom liten släpkärra eller kristallkrona etc men pengar är bäst! Pratar tyvärr bara svenska och Engelska, men svär en del på finska då jag är halvfinne så det får ni nöjja er med! Skicka medelande så hör jag av mig omgående, jag har egen mail som jag kollar flera ggr/dag.
3 000 kr
Blocket.se

Kristallkrona

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu min superfina kristallkrona i antik stil då den inte passar i nya hemmet. Den är i metallstomme med handslipade prismor i blyfritt glas. 5 armad, höjd 60 cm och totalt 54 cm diameter. Har även tre glödlampor som klarar Max 40W. En liten stång på ovansidan har lossnat vid flytten men är sparad och kan säkert fästas igen. Dock är det inget som syns och skadar absolut inte helhetsintrycket.
1 000 kr
Blocket.se

Ovanlig Kristallkrona

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Kristallkrona som är gjord av 2 bömiska Kristallkronor som min far byggde på slutet av 40 -talet.Han jobbade då på A V Nilssons Barnvagnsfabrik som var kungliga Hovleverantörer på Barnvagnar .Kristallronan är ca 1 m hög och på det bredaste stället 75 cm.Där är 4 ljuspunkter överst och 5 ljuspunkter på neder delen Där Lampan sitter är där en metalldel där prismorna är fästa och det är samma mittdel som nuvarande Kungen hade i sin barnvagn när han var liten Finns endast 1 exemplar av denna fina Kristallkrona.Säljes pris ide 20 000 kr eller högstbjudande.
20 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj