Allt till salu inom "liten kristallkrona"

Sortering:
Kristallkrona
Katrineholm
Igår

Kristallkrona Visa liknande

750 kr
Blocket.se
Kristallkrona
Katrineholm
Igår

Kristallkrona Visa liknande

900 kr
Blocket.se
kristallkrona
Sollentuna
4 dagar

kristallkrona Visa liknande

850 kr
Blocket.se
Kristallkrona
Huddinge
6 dagar

Kristallkrona Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Kristallkrona
Lidingö
19 dagar

Kristallkrona Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Eskilstuna

Casio CDP-200R digitalpiano

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Casio CDP-200R digitalpiano i bästa skick säljes. Bruksanvisningar + kartonger finns kvar. Den är knappt använd efter inköp för ca 2 år sedan då jag ej har utrymme att ha den framme + småbarn. Jag betalade nästan 7000:- och säljer den för 3000:- , jag kan eventuellt byta bort den mot något skoj såsom liten släpkärra eller kristallkrona etc men pengar är bäst! Pratar tyvärr bara svenska och Engelska, men svär en del på finska då jag är halvfinne så det får ni nöjja er med! Skicka medelande så hör jag av mig omgående, jag har egen mail som jag kollar flera ggr/dag.
3 000 kr
Blocket.se

Kristallkrona

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu min superfina kristallkrona i antik stil då den inte passar i nya hemmet. Den är i metallstomme med handslipade prismor i blyfritt glas. 5 armad, höjd 60 cm och totalt 54 cm diameter. Har även tre glödlampor som klarar Max 40W. En liten stång på ovansidan har lossnat vid flytten men är sparad och kan säkert fästas igen. Dock är det inget som syns och skadar absolut inte helhetsintrycket.
1 000 kr
Blocket.se

Ovanlig Kristallkrona

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Kristallkrona som är gjord av 2 bömiska Kristallkronor som min far byggde på slutet av 40 -talet.Han jobbade då på A V Nilssons Barnvagnsfabrik som var kungliga Hovleverantörer på Barnvagnar .Kristallronan är ca 1 m hög och på det bredaste stället 75 cm.Där är 4 ljuspunkter överst och 5 ljuspunkter på neder delen Där Lampan sitter är där en metalldel där prismorna är fästa och det är samma mittdel som nuvarande Kungen hade i sin barnvagn när han var liten Finns endast 1 exemplar av denna fina Kristallkrona.Säljes pris ide 20 000 kr eller högstbjudande.
20 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj