Till salu inom

"privata bilannonser säljes"

Butik Haninge
Idag

Volkswagen Golf Sportscombi...

129 900 kr
Blocket.se
Butik Tumba
Idag

Citroën C3 1.6 e-HDi Servad...

54 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Shepadoodle

15 000 kr
Blocket.se
Butik Uddevalla
Igår

Mercedes-Benz CLK 63 AMG 48...

349 000 kr
Blocket.se
Butik Varberg
Igår

Volkswagen Golf Alltrack 2....

224 900 kr
Blocket.se
Butik Varberg
Igår

Volvo XC60 D4 Geartronic Mo...

219 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

KTM duke 125

41 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Yamaha mt 125

45 000 kr
Blocket.se
Spanien
Igår

Orihuela - Alicante - Cabo...

8 403 061 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Gävle

Volvo V70 edrive summum -fynd -11

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag åker utomlands den 6:e juli och måste därmed sälja bilen fort. Var inte dumsmart nu och tro att det är något lurt pga det låga priset. Jag säljer den mot min vilja för att jag måste! Jmf gärna motsvarande bilannonser på blocket. Blocket begangat försäkring kan ordnas, men det är en helt onödig utgift. Bilen är helt felfri! Väldigt snål 0,45l/mil. skatten 1086kr/år. Service bokad 3:e juli, om ni köper den innan så drar jag av 2000 på priset. Annars är det prutat och klart. Först till kvarn! OBS, den säljs för 220+ hos bilhandlare! Hänvisa inte till bilpriser.se, lycka till att hitta en bil enl deras värdering.! Sommar och vinter däck på original Volvo fälgar. Vinterdäcken är helt nya. Fler bilder finns på följande länk: http://privat.bahnhof.se/wb119255/Index.html Info: Färg: Svart Metallic 452 Klädsel: Dynamic Läder M-grå EL01 LJUDANL: HIGH PERFORMANCE Utrustningsnivå: SUMMUM Fabriksmonterad extrautrustning: ALUMINIUMFÄLG ODEN 16, BLÅTANDS HANDSFREE, INFÄLLBARA BACKSPEGLAR, ELMANÖVRERAD BAKLUCKA, ELUPPV.SPOLARMUNSTYCKEN, ELUPPVÄRMT BAKSÄTE, AUT AVBLÄNDN BACKSPEGEL, LÅSBARA HJULBULTAR, MED LAMINERAT GLAS, METALLICLACK MÖRKT TONADE RUTOR, BACK SENSOR, REGNSENSOR, TIDUR FÖR TILLSATSVÄRMARE, ACTIVE DUAL XENON, och mer. Pris: 188 000. Priset är redan sänkt med 32 000:-
188 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Ford Mondeo Ghia med dragkrok -02

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Uppsalas ärligaste bilannons?? Säljer nu min Ford Mondeo Ghia och tänkte vara superärlig om bilen och även dess pris, då jag inte vill ha någon däcksparkare, "bästa-pris-kompis" eller ngn annan idioti. Utan jag redovisar ALLT med bilen så slipper vi diskutera ev fel sen. Ok, bilen är en 2001 som är uthämtad 2002, jag är tredje ägaren. Bilen har gått 20715 mil. Bilen går klockrent maskinellt och har servats regelbundet, dock på privat firma de senaste åren. Därmed är stämplarna lite sparsamma i serviceboken de senaste åren även om förra årets service är stämplad. Det är kamkedja i motorn vilket gör att ngn stor dyrbar service inte ligger i närtid. Bilen har skinn, dragkrok, stora stereon med cd-växlare för sex skivor. Förarstolen är elektrisk. Skatten för 2014 är BETALD! Och nej, det innebär inte att jag prutar priset med skatten. Men till det lite mer finstilta och ärliga då. Bilen klarade inte besiktningen avseende handbromsen (klassiskt fel på Ford). Jag har inte möjlighet att lösa det själv och har dessutom köpt ny bil. Bilen fick även nedslag på att bägge fästena för fjäderbenen i bak var rostiga men det är åtgärdat med rostskyddspray enligt besiktningens rekommendationer. Bilen har lite rostangrepp, framförallt kring skärmarna i bak och kring bakdörrarna men ingen genomrostning. Ett stenskott på vänster dimljus finns men lampan fungerar utmärkt ändå. (Se bild) Ett litet hål finns i vänster bakdörr i plasten på insidan (se bild). Locket för vänster spolning av strålkastare saknas Sen har bilen två egenheter: 1) Bagageluckan kan inte öppnas utifrån med handtaget, men med knappen på nyckeln eller inifrån via knappen på instrumentpanelen. 2) Huvudnyckeln är lite sliten så den fungerar inte för att öppna motorhuven men andranyckeln fungerar alldeles utmärkt. Vad är gjort på bilen då? Förutom årlig service byttes två hjullager bak samt hela AC-systemet 2009. 2010 byttes bromsskivor i fram. Förra året byttes bromsoken i bak samt bromsskivor. Och det är väl i princip det som bytts, dvs det är en riktigt bra bil! Bilen står på vinterdäck, Nokian Hakkapälitta på stålfälg, och på Bildemo finns sommardäcken på Ford originalfälgar. Platsen på Bildemo är betald och vill man inte ha den är det bara att hämta däcken utan kostnad. Bilen måste besiktigas innan nyår och jag vill bli av med den så därav priset. Som sagt, INGA däcksparkare, "bästa-pris-kompis" eller "det-här-stod-inte-i annonsen" för då behöver Ni inte ringa. Skatten är som sagt betald för 2014 och jag vill ha 8000:- för bilen. Ring om du vill provköra!
8 000 kr
Blocket.se

Citroen Berlingo 1,9D -01

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Mycket välvårdad. Skattad o bsiktigad till 1a maj 2015. Lastbilsreg. Mejla eller ring Per! 026 200 80 69 Detta är min privata bil. Tidigare bilannonser har jag lagt in åt min snart 80-årige gamle arbetsgivare. Kan man få prata med nån vettig medarbetare på Blocket så vi kan reda ut förhållandet?
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj