Till salu inom

"hundar bortskänkes privat säljes"

Lidingö
Igår

Hundbur till Volvo XC90 (ga...

1 500 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Idag

Långhårig katt hona

3 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
Idag

Äldre möblemang

10 kr
Blocket.se
Vadstena
Idag

Stort akvarium 125×40×60 cm

Blocket.se
Boden
Idag

Renrasig bengal

4 000 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Premium torrfoder: Royal Ca...

250 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Gulkindad Amazon

9 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Bäddsoffa bortskänkes

Blocket.se
Torsby
Igår

Blandved bortskänkes 5 kub

Blocket.se
Butik

Hundens paradis

165 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Hundens Paradis

44 kr
NYTT Ginza
Butik

Hundens paradis

88 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Älvsborg

Söker en arbetsam liten hund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag är en tjej som de senaste 10 år jobbat med hund på heltid. Jag söker en hund i lite mindre format som gillar att träna, leka, busa och leva ett aktiv liv. I mitt jobb håller jag främst kurser inom: Valp Lydnad Agility samt privat träningar av olika slag. Jag söker nu efter en hund som tillsammans med mig kanske även vill börja tävla och ställa ut =) Det är något jag tidigare hållit på otroligt mycket med och gärna vill börja med igen. Jag har den underbara möjligheten att ha både hus och lägenhet. Har du en hund som måste omplacera va inte rädd för att skriva, jag längtar efter en ny kompis att leva ett aktivt liv med =)
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Trelleborg

Hundägare - privat träning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
NU sätter privat träningarna igång på Trelleborgs Hundskola. Privat träningarna finns i 2 kategorier. 1 - 3ggr 600kr 2 - 5ggr 750kr På privat träningarna är samtliga välkomna: Problemhundar Valpar Unghundar Blivande eller tävlingshundar inom Lydnad, Bruks, IPO I-III, BHP I-III (A,B,C ARBETE) Jakthundar Preparatsök - svamp, krut, tändvätskor, mögel, aktivering MT - Miljöträning för vanliga hundar till krävande tjänstehundar. Tjänsteskydd RPS samt Polisiärt. Samtliga tjänstehundar eller blivande skall ha ett L-test bakom sig eller kommande. Priser för Skyddsträning är 300kr/h. Kurserna går ca 1-1.5h per tillfälle och man tränar 1 gång per vecka. VI tränar med possitiv inlärning och mycket ledarskap. VI lämnar alltid garanti på våra kurser! Instruktör Steffe har över 12 års erfarenhet av allt ifrån tjänstehundar till extrema problemhundar. VI gör er till bra hundförare och ni får rätt hanterade hundar! Be om kurs schema 2013. Välkomna!
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Södertälje

Gratis privat hund kurs

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan Jag heter Emmelie är 26 år och går en två årig utbildning hund och företagande . En av kurserna är instruktör så nu letar jag ett ekipage som skulle vilja ha hjälp med nånting . Kursen kommer att vara åtta gånger en timma varje tillfälle då är det bara jag och ni med er hund. Jag är under utbildning så det får ni ha överseseende med :) . Vorre bra om ni bor i södertälje eller i närheten så de blir lättare att träffas.Om ni är intresserade skicka ett mail och beskriv lite om er hund och vad ni skulle vilja ha hjälp med. MVH Emmelie Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sigtuna

Privat boende för hundar på landet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är ett par aktiva hundmänniskor som bor på landet vid Arlanda flygplats. Vi har många års erfarenhet av hundar och har haft egen uppfödning. Vi ställer gärna upp och tar hand om er hund på er semester eller vid enstaka tillfällen. Vi vill att ni uppvisar en giltig försäkring samt vaccinationsintyg. Vi erbjuder en inhägnad tomt med stora marker för era hundar och flera promenader per dag. Naturligtvis kommer hunden att bo med oss och våra två hundar inomhus. Det är samma avgift vardag som helgdag. Ska ni resa från Arlanda kan ni parkera hos oss kostnadsfritt. Eventuellt kan transfer till och från Arlanda ordnas beroende på avgång/ankomsttider. Avgift är 200 kr per dygn och mat ingår. Välkomna att höra av er till oss. Med vänliga hälsningar Anette och Janne Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj