Quantcast
Till salu inom: ”

hundar bortskänkes privat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

NU sätter privat träningarna igång på Trelleborgs Hundskola. Privat träningarna finns i 2 kategorier. 1 - 3ggr 600kr 2 - 5ggr 750kr På privat träningarna är samtliga välkomna: Problemhundar Valpar Unghundar Blivande eller tävlingshundar inom Lydnad, Bruks, IPO I-III, BHP I-III (A,B,C ARBETE) Jakthundar Preparatsök - svamp, krut, tändvätskor, mögel, aktivering MT - Miljöträning för vanliga hundar till krävande tjänstehundar. Tjänsteskydd RPS samt Polisiärt. Samtliga tjänstehundar eller blivande skall ha ett L-test bakom sig eller kommande. Priser för Skyddsträning är 300kr/h. Kurserna går ca 1-1.5h per tillfälle och man tränar 1 gång per vecka. VI tränar med possitiv inlärning och mycket ledarskap. VI lämnar alltid garanti på våra kurser! Instruktör Steffe har över 12 års erfarenhet av allt ifrån tjänstehundar till extrema problemhundar. VI gör er till bra hundförare och ni får rätt hanterade hundar! Be om kurs schema 2013. Välkomna!
Hejsan Jag heter Emmelie är 26 år och går en två årig utbildning hund och företagande . En av kurserna är instruktör så nu letar jag ett ekipage som skulle vilja ha hjälp med nånting . Kursen kommer att vara åtta gånger en timma varje tillfälle då är det bara jag och ni med er hund. Jag är under utbildning så det får ni ha överseseende med :) . Vorre bra om ni bor i södertälje eller i närheten så de blir lättare att träffas.Om ni är intresserade skicka ett mail och beskriv lite om er hund och vad ni skulle vilja ha hjälp med. MVH Emmelie Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi är ett par aktiva hundmänniskor som bor på landet vid Arlanda flygplats. Vi har många års erfarenhet av hundar och har haft egen uppfödning. Vi ställer gärna upp och tar hand om er hund på er semester eller vid enstaka tillfällen. Vi vill att ni uppvisar en giltig försäkring samt vaccinationsintyg. Vi erbjuder en inhägnad tomt med stora marker för era hundar och flera promenader per dag. Naturligtvis kommer hunden att bo med oss och våra två hundar inomhus. Det är samma avgift vardag som helgdag. Ska ni resa från Arlanda kan ni parkera hos oss kostnadsfritt. Eventuellt kan transfer till och från Arlanda ordnas beroende på avgång/ankomsttider. Avgift är 200 kr per dygn och mat ingår. Välkomna att höra av er till oss. Med vänliga hälsningar Anette och Janne Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.