Quantcast
Till salu inom: ”

privata lägenheter varberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en stor nyrenoverad 2:a på 68 kvadrat vid ankaret som jag vill byta mot en mindre lägenhet. Det är stengolv i hallen, Parkett i vardagsrum & sovrum och golvvärme i hela lägenheten. Stort modernt rymligt kök med diskmaskin och fina vitvaror och snygga skåp. Stort badrum med badkar. Har också en stor balkong mot havssidan och eftermiddags/kvällssol. Bra hyresvärd och supertrevliga grannar. (Privat hyresvärd) Hyran är på 5900 kr och egen parkering ingår precis vid huset. Finns också ett litet rum som man kan ha som antingen skrubb eller göra till en perfekt walk-in-closet eller ett litet datarum eller barnkammare. Finns alltså möjligheter för den med bra idéer.
27 km utanför Varberg C för permanent boende. Nyrenoverat och fullt möblerat. Lugnt och naturskönt område på landsbygd vid större sjö m privat badplats. Liten roddbåt ingår. 4 km till livsaffär, bank, vårdcentral, mackar etc. ENTREPLAN: 2 r.o.k, wc, 40 kvm + 24 kvm altan, trädgårdsmöbler, braskamin, micro, tv + dvd. KÄLLARPLAN: gästrum/strykrum, bastu, basturum m dusch, tvättstuga. HYRA: 3000:-/mån + el. Kontakt endast via telefon.
Mitt namn är Elin och jag är nyinflyttat här i varberg. Bor hos min syster för tillfället men vill gärna ha en egen lägenhet. Söker en 1 eller 2 rumslägenhet att hyra i andra hand eller om det är någon som har privat fastigheter att hyra ut. Gärna i ett halvår och längre. Har märkt att det är svårt att få tag på lägenhet i varberg så jag tänkte kolla här om det finns någon som är intresserad. Kollar mail:en väldigt ofta så får ni inte tag på mig via tele så skicka bara ett mail.
Lägenhet hos privat hyresvärd i Villa. Lägenheten ligger i markplan, med både balkong och inglasad altan med kvällssol! Hallen långsmal, men med god förvaring. Vardagsrum/Kök/Arbetsrum i öppen planlösning. Köket är rymligt med diskmaskin. Badrum med tvättmaskin, o dusch. Rymligt sovrum, med garderober. Inne i lägenheten finns även ett förrådsutrymme, med en extra frys i. Hyran är varmhyra, värme, vatten och el. Vi önskar byta till större lägenhet, minst en 3:a, någonstans runtom Varberg. Dock inte Sörse, Håsten, Centrum eller Brunnsberg. Gärna i utkanten av stan. Markplan eller första våning är ett krav.
Har en ljus och fräsch 3:a på 87 kvm BV. öppen planlösning mellan hall, kök o vardagsrum. Köket är väldigt stort. Egen uteplats. Varmhyra 5225 kr, el brukar tillkomma var tredje månad på ca 1000 kr. 8 km från varberg centrum. Ca 7 mins bilfärd från centrum. Tåg och bussförbindelser utanför precis. Gungor, sandlåda och grillplats finns gemensamt. 2 förråd 2 parkeringsplatser kö till garage Privat hyresvärd. Kan byta omg.