Quantcast
Till salu inom: ”

ps3 jailbreak säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

PS3 + spel

Borås
Ps3 slim

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OJ.Hade fått 50 mail på bara några timmar.gör nu om detta då många hade frågor... det är envit Iphone 3GS 16GB.Den är använd ca ½ år och är en utbytesmobil då den tidigare gått sönder.Displayskydd har använts.Den är fin och har inte haft några som helst problem med den,dock är "home"knappen möjligtvis något "trögare" än en sprillans ny.Men definitivt prisvärd. Kan tänka mig ett byte mot ett PS3 slim eller Xbox 360 slim. Sänker INTE priset ! kan skickas efter insättning på konto dock säljs den helst live. ps. Aldrig jailbreakad. låst till Telenor men går att låsa upp för ca 300 kr på telenors kundservice.
Hejsan Har ett jailbreakat ps3 till salu 80gb funkar felfritt jailbreakat med kmaew 3.55 har 2 spel gt5 å star ocean 4 Jag kan fixa så det går att spela online å tar bort jailbreaken den har inte varit connectad till internet under den tiden den varit jailbreakad så updaterar man så kan man spela med den igen. utan problem. hör gärna av er med frågor å liknande 2000kr eller bud Ring/sms före 15.00 eller efter 21.00
Säljer mitt defekta Playstation 3 40GB (phat). En vit DualShock 3 och förprogrammerat USB-chip med jailbreak ingår. Enheten har alltså rätt programvara för jailbreak, bara att plugga in och köra. Märk väl att enheten är DEFEKT. Det som händer när man startar upp konsolen är att man får upp en röd sida där det står att man ska "kontakta teknisk support". Då jag varken har tid eller ork att göra något av detta säljer jag konsolen. Finns i Lund och kan skickas mot att mottagaren betalar frakt. Kvitto finns ej. 1000 kr.
Hej! säljer nu min ps3:a som är i mycket fint skick. Ingår: konsolen handkontroll alla kablar Tony hawk proving ground Konsolen kör en modifierad version av programvaran, så man kan köra spel direkt från hårddisken och installera många olika program. RING/ SMS eller email för mer information. ligger ett 20tal spel på hårddisken just nu! FW version: 3,55. allting är original, ring för mer info.
Säljer nu mitt ps3 (40Gb) JB, då jag inte använder den längre. Har stått liggandes i 6 månader utan användning. JB är förkortning av Jailbreak dvs att mjukvaran är inställd så att det är tillåtet att använda program (detta är givetvist original mjukvara men dock ett program som köptes till för ett tag sedan). Har lagt in multiman som styr det mesta. Medföljer 250GB extern hårddisk (drivs av bara usb) + handkontroll.