Quantcast
Till salu inom

"puch moped säljes"

Alingsås
Igår

Moped Puch Maxi

9 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

Dakota Ram

2 000 kr
Blocket.se
Skara
Igår

Puch Florida-75

32 000 kr
Blocket.se
Söderhamn
2 dagar

Puch Maxi

6 000 kr
Blocket.se
Lessebo
2 dagar

MCB 1254 renoveringsobjekt...

2 900 kr
Blocket.se
Finspång
3 dagar

Puch Colorado

61 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
4 dagar

Moped Puch

1 800 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
4 dagar

Puch Maxi mini

3 600 kr
ABC-Annons.se
Tingsryd
4 dagar

Puch Racing

ABC-Annons.se
Tanum
3 dagar

Vägglampa puch

349 kr
ABC-Annons.se
Umeå
4 dagar

Puch Alabama -66

14 000 kr
Blocket.se
Butik Haparanda
5 dagar

Veteranmoped Puch Tunturi T...

Blocket.se
Heby
3 dagar

Puch Dakota och zundapp

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Lund

Puch Maxi

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Ska nu sälja min trotjänare. Har ägt skönheten i tre år men måste tyvärr pga. bristande användning och idelt klagande från bekantskapskrets på löjligheten att vara 25 år och ha moppe. Själva mopeden är från 70-talet och har vissa skavanker men inget som en händig person inte kan fixa. Köpte undret för 4000 men får jag 2000 spänn för den är jag nöjd! Så i en tid då bensin är snordyrt och billiga transportmedel är att föredra tveka inte till detta inköp. Kanske sonen behöver en julklapp eller farmor precis förlorat körkortet, vem vet. Mopeden finns i Lund!
2 000 kr
Blocket.se
Mopedtillbehör och delar  ·  Gävleborgs län

Alien fram och baklyse oanvänt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej har ett fram och baklyse som aldrig kom till avnänding under moppe tiden. Allt oanvänt o nytt. Framlyset passar bla puch, zundapp, fs1 mm Ställbara fästen för att passa olika mopeder. 12v Kostade ca 1200 nytt Baklyset är universal men passar puch, zundapp, fs1 mm. Kostade nytt ca 800. 12v Pris för båda är 1000 kr. Går byta lampor till 6v ring eller maila.
900 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Örebro

PUCH Florida 1969

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Matching numbers. Styrlås m. nyckel. 3-växlad. Gått knappt 300 mil efter renovering(motor & låda, lager & tätningar,drivlina, blästrad ram, ingen rost) Krom i sämre skick, bakljus ej original, hastm.wire trasig. Ej trimmad. Helförsäkring/helår 273:- om du är medlem i veteranklubb. Startade direkt idag efter 7 års vila(gammal bensin) 2 X-tra lås + "hästtäcke" på köpet. Finns i Läppe. Maila ditt tel.nr så ringer jag tillbaka så fort jag kan.
14 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Puch Maxi

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu får mopeden ge plats för andra projekt. Årsmodell osäker. Startar lätt och går fint. (Har tagit en tur idag efter att den stått still över vintern). Ommålade skärmar i typ grå hammarlack. Ramen omlackad och man kan tro att antingen Babsan eller Dame Edna har ägt den. För den petige finns det att göra. Den som letar efter en smidig och billig moped som alltid startar ska slå till. Först till kvarn. BVSA Fler bilder kan mailas eller SMS:as. Har du frågor så maila eller ring. Pendlarmoped, moppe, klipp,
2 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Puch Maxi moped

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Automatväxlad moppe som behöver luft i däcken och ett nytt framdrev.Startade inte nu när jag provade så skruva litegrann så har du en rolig 70 talare till sommarn.Jag tror att pluggen är urtagen så den går nog mer än 30 om man har ett stort drev i fram.Den är inte välvårdad men har ju körts en del genom åren.Det finns mängder med delar till dessa motorer så inga problem att få den att gå.Ring gärna om du är intresserad av att köpa mopeden men ring efter 12,00 till sena natten.
1 800 kr
Blocket.se