Allt till salu inom "ciao moped"

Sortering:
Butik Enköping
Igår

Ligier JS60 Sport Ultimate...

239 900 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Cresent raketare , sport 1962

15 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Sym Mio 50

5 900 kr
Blocket.se
Eda
Igår

Volvo v70 a-traktor

80 000 kr
Blocket.se
Järfälla
2 månader

Piaggio Ciao - hjul lysen h...

100 kr
Blocket.se
Sundsvall
3 månader

Piaggio Ciao

6 000 kr
Blocket.se
Skellefteå
4 månader

Piaggio ciao

4 500 kr
Blocket.se
Sollentuna
4 månader

Piaggio Ciao

6 300 kr
Blocket.se
Lidingö
4 månader

Piaggio SI

5 000 kr
Blocket.se
Dalarnas län
15 år

Moppe önskas hyra i Borlänge

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Österåker

Defekt Ciao

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
defekt ciao säljes för den händige. Har inte startat på ett tag och jag vet inte vad som är fel på den. Däremot är alla delar kvar sen den startade. fel: - startar ej - Inga bromsar - Ingen lykta - punka, alternativt dålig luft i bägge däcken Finns säkert fler skavanker. Däremot är ramen i bra skick. Tror även att jag har ett ormbo som jag kan leta upp vid intresse. Detta renoveringsobjekt säljs för ynka 1500 kr Kontakt sker via mail.
1 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Stockholm

Ciao 30-moped

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Ciao moppe i väldigt bra skick säljes. Allting fungerar utmärkt. Bromsar tar bra, hel och halvlyse fungerar, tutan fungerar, bakljuset fungerar. Startar väldigt lätt och går bra. Helt laglig ej trimmad! får köras på cykelbana mm En lättkörd och problemfri automatväxlad moped som är billig i drift och försäkring. Transport kan ordnas (inom rimliga avstånd) Jag föredrar telefon kontakt Mvh Hannes ev bvsa
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Ciao Piaggio- Går mycket bra

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En moped som går mycket bra. Den är billig i drift att köra cirka 0,15 l/ milen d v s du kör för 2 kr/milen. Den är en så kallad 30 moped så du kan köra lagligt på cykelbanor. Du tar dig även fram snabbt i Göteborgstrafiken. Billig försäkring. Fler bilder på www.gbgbil.se Välkommen att komma och provköra! Billigare vid snabb affär! Mvh Göran
3 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Felfri Ciao moped Orginal inom Järfälla

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finns annonsen kvar,så har jag inte fått tag i någon moped. Köper omgående en Ciao moped i felfritt skick. Den skall vara orginal och ej sönderskruvad. Ålder spelar ingen roll,bara den är i fint skick och fungerar utan problem eller läckage. Gärna svart. Allt ska fungera på den,som motor bromsar,lyse,tuta,däcken skall vara i bra skick. stödet skall självklart finnas kvar. Motorn skall vara lättstartad och gå rent utan problem i motorn. Inga söndermekkade eller modifierade,eller trimljuddämpare. Helst inom Järfälla,Har ej tillgång till bil just nu. Pris efter överenskommelse.pris ca6000 beroende på skick.
0 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uppsala

Ciao, ramförstärkt, mycket delar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min lilla ciao, mycket rolig moped, ej körd på ett bra tag så den går lite illa, kör den ett tag så funkar den prima. Ramen är förstärkt ordentligt och en del delar är bytta. Delar som följer med är bl.a: Pakethållare, sidokåpor, däck, stänkskärmar, 3 originalrör varav ett endast är använt ett fåtal gånger. En ram från en annan ciao som vi tog delar ifrån, därifrån också en massa motordelar. Hade tänkt mig 3700 för allt men kan tänka mig att gå ner några hundra vid snabb affär. Hör helst av dig via telefon på 0708220081.
3 700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj