Quantcast
Till salu inom: ”

moped slider säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

suzukitank

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej, jag ska nu sälja min moped, jätte fint skick, den har gått cirka 850 mil, allt som sitter på den är helt orginal och den har aldrig varit trimmad, det enda som är bytt är ett bakdäck. jag köpte den ny sommaren 09 på Yamaha center karlstad, har alla papper inklusive manual. jag före drar att ni ringer för mer info men det går även bra att mejla. priset är prutat och klart.
Ska nu sälja min moped på grund av bilköp. Den har alltid stått inne i värme och har blivit tvättat regelbundet. Den är original dvs inget trimm på den. Den har gått 850 mil och har aldrig gått sönder. Det enda felet på mopeden är att mätaren är trasig, men det är redan avdraget från priset. Som sagt den har aldrig svikit mig och går mycket bra! MVH Emil
Tjena, jag säljer nu iväg min Yamaha Slider. Mopeden är i fint skick och går hur bra som helst! - Leovice zx crome trimrör - Variatorkitt - Sidostöd - Blackbox Tyvärr blev mätaren fuktskadad för ungefär 2 veckor sedan så då tog jag bort mätaren när den ändå ingenting fungerade :) Pris; 11 500! Först till kvarn!
tjena, då är det dags att sälja pärlan ! lite information om moppen, den är helt original och går fint. aldrig vart vinter kört och den har aldrig krånglat, den har gått runt 700 mil. Skulle kunna tänka mig att byta den mot en slider, speedfight eller aerox men det ska vara i min prisklass och inte äldre än 04. prutbar vid en snabb affär. mvh oscar
tänkte nu sälja mopeden för att den bara står och inte används, som ni ser så är det en Yamaha Slider 2006:a. Mopeden är total renoverad, har blå eloxerad styling + neon (inte inkopplad för tillfället) på hela mopeden, är silverlackerad och har ett leovince TT avgassystem på sig. Det ända negativa med mopeden är att den är ombesiktad men allt är ju fixat på den så den bör gå igenom utan problem. om ni undrar något mer så bara ring eller smsa, mejla helst inte för kollar inte den så ofta. och priset kan också diskuteras (på plats då)