Quantcast
Till salu inom: ”

råttbur savic royal suite 95 double säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Garmin GPS

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min fina bur! Det är en Savic SuiteRoyal 95 Double vilket är en av det absolut bästa burarna som finns för att hålla råttor i. Den är stor och rejäl och har stora dörrar som underlättar städning och inredning. Den har även ett stort hyllplan på varje våningsplan med stege och buren går att dela av till två mindre burar. Buren är ett år gammal och i mycket fint skick. En hel del inredning ingår också i priset som hängmattor, krypin, klätterredskap och leksaker. Säljes på grund av flytt och för att flocken tyvärr minskat.
På grund av flytt säljer jag nu den i särklass bästa buren jag någonsin haft! Gnagarbur, råttbur, degubur chinchillabur, voljär - burarnas bur, en Savic Royal Suite 95 Double! Det är med sina burmått på 95x63x120 cm (totalhöjd 159 cm) ett veritabelt gnagarpalats (t.ex. för råttor, degu, chinchilla etc). Buren kan med en inbyggd gallerlucka delas av i två utrymmen, eller vara öppen så djuren kan springa fritt mellan våningarna. Det medföljer två flyttbara hyllplan, och två gallerstegar. Buren är en dröm att städa och att rengöra, tack vare sina stora luckor - hela fronten går att öppna. Voljären har hjul, så man lätt kan flytta runt på den vid städning :) Dessutom är den snygg (vilket man väl måste säga hör till ovanligheterna när det gäller gnagarburar)! Den har varit i bruk i ett år och under den tiden hyst två råttor. Den ena damen har lämnat efter sig lite patinering på enstaka hörn, på två ställen har hon gnagt igenom plasten - men det är ingenting som stör burens funktion, eftersom hyllorna ligger som insatser inuti buren som är helt i metall (och vill man tvunget kan man beställa hem hyllorna som reservdelar). I övrigt är buren i toppskick! :) Buren finns att hämta i centrala Helsingborg, och är till salu så länge annonsen finns kvar!
Savic Royal Suite 95 Double. Bredd 95 cm, djup 63 cm, höjd 159 cm. Tvåvåningsbur som går att stänga av så att det blir två separata burar. Perfekt för råttor, men passar även andra smådjur, t.ex. degus. Inköpspris 2 699 kr.