Quantcast
Till salu inom: ”

råttbur savic royal suite 95 double säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fat 2 st
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min fina bur! Det är en Savic SuiteRoyal 95 Double vilket är en av det absolut bästa burarna som finns för att hålla råttor i. Den är stor och rejäl och har stora dörrar som underlättar städning och inredning. Den har även ett stort hyllplan på varje våningsplan med stege och buren går att dela av till två mindre burar. Buren är ett år gammal och i mycket fint skick. En hel del inredning ingår också i priset som hängmattor, krypin, klätterredskap och leksaker. Säljes på grund av flytt och för att flocken tyvärr minskat.
Jag säljer nu min råttbur som jag köpte för tre år sedan, då jag inte längre har några råttor. Det är en stor och rejäl bur som du kan ha en hel råttflock i utan problem. Du kan även avskilja överdelen från underdelen ifall dom inte kommer överens eller att någon blir sjuk och måste få vara ifred. bottnarna är i plast och är mycket enkla att ta ut från buren och rengöra. Vissa ställen har lite ytlig rost på sig, men det är bara på utsidan och inget som påverkar djuren på något sätt. Höjd: 1.58cm Bredd: 93cm Djup: 64cm inköpspris ca 3000kr.
Savic Royal Suit 95 Double B 95 x D 63 x H 159 cm Använd till råttor i ca 10 mån, fantastisk rymlig och lättstädad bur i väldigt fint skick. (Ny pris 3299kr) Mitt pris: 2500 kr (ev diskuterbart vid snabb affär) Wellness badkar 2st Använda som toalett till råttor. Pris: 60kr styck/ båda för 100kr Hamsterburar 2st Ihopfällbara 80 kr st/ båda för 150kr Transportburar 3st i olika modeller Ljus/mörk grå 50kr Grå/rosa 100kr Grå/vinröd 100kr Vatten flaskor 10kr st Matskålar 30 kr st/ båda för 50kr "Mathängare" 15 kr st (metall pinnarna som man kan hänga upp mat på)
Savic Royal Suite 95 Double. Bredd 95 cm, djup 63 cm, höjd 159 cm. Tvåvåningsbur som går att stänga av så att det blir två separata burar. Perfekt för råttor, men passar även andra smådjur, t.ex. degus. Inköpspris 2 699 kr.