Quantcast
Till salu inom: ”

british shorthair kattungar salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

British Shorthair kattunge, mörkblå-maskad med bärnstensfärgade ögon. En väldigt vacker kattunge med kraftig benstomme och plyschliknande päls. En pojke efter utställningsmeriterade föräldrar. Den är vaccinerad 2 ggr, chippad, veterinärbesiktad. En sällskaplig, kärleksfull kattunge, som gillar uppmärksamhet. Född 2012-05-06
Till försäljning tre charmiga brittiska korthår kattungar. 1. En pojke, blå färgad. Han är oberoende med tätt päls. Flickan är lila färgad.dem är milda och tillgivna med mjuk tjock päls. Flicka med Blå färg.Mycket fint tjockt päls.Katterna har gjords två immuniseringar med tanke avmaskning medicin, kontrollerade av veterinär. (Avmaskad Veterinärbesiktad?). Har mikrochip.Avtal om att köpa katterna görs vid köptillfället. Kattungar är födda 2012/06/05.
Två charmiga Brittiska Korthåriga kattungar till försäljning. Två milda och tillgivna honor som har mjuk och tjock päls, en är lila färgade och den andra är blå. Katterna fick två immunviseringar med tanke avmaskning medicin, kontrollerade av veterinär. (Avmaskad Veterinärbesiktad). Har mikrochip. Avtal om att köpa katterna görs vid köptillfället. Kattungarna är födda 2012/06/05.
En charmig Brittisk Korthårig kattunge till försäljning. En mild och tillgiven hona som har mjuk och tjock päls. Katten fick två immunviseringar med tanke avmaskning medicin, kontrollerad av veterinär. (Avmaskad Veterinärbesiktad). Har mikrochip. Avtal om kattköp görs vid köptillfället.Född 2012-05-06.
En charmig Brittisk Korthårig kattunge till försäljning. En mild och tillgiven hona som har mjuk och tjock päls. atten är avmaskad,vaccinerad och besiktigad av veterinär. (Avmaskad Veterinärbesiktad). Har mikrochip. Avtal om kattköp görs vid köptillfället.Född 2012-05-06.