Till salu inom

"rödörad vattensköldpadda till salu säljes"

Ängelholm
5 dagar

Två st mini vattensköldpadd...

1 500 kr
Blocket.se
Sandviken
6 dagar

Vattensköldpadda behöver ny...

1 200 kr
Blocket.se
Södertälje
7 dagar

Vattensköldpadda

800 kr
Blocket.se
Norrtälje
7 dagar

Vattensköldpadda med akvarium

2 000 kr
Blocket.se
Göteborg
13 dagar

2 St på 3 år, Reeves kärrsk...

11 111 111 kr
Blocket.se
Linköping
30 dagar

Reeves sköldpaddor

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Reptiler  ·  Göteborg

Två fina rödörade vattensköldpaddor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av ändrade familjeförhållanden måste vi tyvärr sälja vara älskade vattensköldpaddor, en hane och en hona, ca 15 år gamla och ca 20 cm över skölden. I priset (1000 kr) ingår akvariet 425 l med möbel, värmelampa, filter, doppvärmare, "landyta", torrfoder för ca en månads förbrukning. Vid köp av akvarium, ta gärna med bärhjälp. Vid intresse kan mer bilder skickas. Kontakt endast via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Sköldpadda med akvarium

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej, jag har en rödörad vattensköldpadda på 12år som jag tänkte hitta en ny ägare åt! Lite osäker på könet men jag misstänker att det är en hona, dock heter hon agent p eftersom namnet redan var bestämt.. 15cm lång över skalet och äter och är pigg som hon ska. Akvariet är på ca 200liter och innerfilter, brygga, värmelampa och sollampa medföljer vid köp. Jag tänkte mig 1000 kronor för allt.
1 000 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Lund

2st rödörade vattensköldpaddor bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
2st fullvuxna hanar, Goliat och Fnatte, bortskänkes tillsammans med deras akvarium och matburkar. Jag har haft de sen de var små och de är nu ca 17 år gamla. De är friska och pigga. Varför jag skänker bort de är för att jag inte längre har möjlighet att ta hand om de. De behöver få ett nytt hem innan 16 maj. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Lund

2 st Vattensköldpaddor söker ett nytt hem

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Vi har två stycken rödörade vattensköldpaddor som söker ett nytt hem pga tillökning i familjen. De vill komma till ett nytt hem där det finns någon som har tid till dem så att de får den uppmärksamhet de förtjänar. De är minst 15 år gamla, snälla och skötsamma. Den ena är ca 25x10cm och den andra ca 35x20cm. Alltså hyffsat stora. Akvarie med tillbehör ingår. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Munkfors

2 st rödörade vattensköldpaddor med tillbehör

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bertil och Boris söker nytt hem! De är 2 st rödörade vattensköldpaddor på 15 glada år. De vill gärna komma till ett hem där det finns intresse för dom. Roliga krabater som är mkt sociala och mysiga. De tar givetvis med sig sina tillbehörigheter när de flyttar. DVS Ett 250 liters akvarium med ën jättebra reningspump och sina växter och stenar, Bara reningspumpen kostar 1500kr och den är använd i ca 2 månader. så Priset är riktigt bra på hela paketet. Kontakta mig för mer info och bilder. Endast seriösa intressenter gör sig besvär.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj