Quantcast
Till salu inom: ”

små sköldpaddor till salu säljes

Tidigare annonser till salu

3 stycken kattungar kvar, 4 mån. Handmatade från 5:e dagen då mamman lämnade dom, så dem är små i storleken. Jättekeliga dock, pga handmatningen. Casper den orange, en livlig krabat "halvlånghårig. Tigra den randiga, följer sin bror hela tiden också "halvlånghårig. Soie är långhårig och har varit mammas närmast hela tiden. Behöver ett lång och kärleksfullt hem till min 3 som är kvar. Rumsrena och avmaskade. Van med hundar, andra katter och barn.
En jätte söt nattlampa för de små . Den visar 7 stärntecken + måne i taket och på väggar när den tänds i skiftandenfärger Givetvis är denna helt ny och testad Storlek 32 * 20 * 11cm Drivs med 3 AAA batterier (ingår ej ) Pris på Babyproffsen 299:- Givetvis kan jag skicka denna söta lampa med posten // Helena Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mitt akvarium på 120L, det är perfekt för små gnagare, ormar och ödlor, fungerar för sköldpaddor också. Locket är gjorde jag själv då det inte ingick något. det är anpassat för gnagare. Jag hade mina Gerbiler/Ökenråttor i den och dem trivdes riktigt bra! Han som ägde akvariet innan har haft ormar och ödlor i det. Han säger dock att det inte är vattentätt, vilket jag inte kollat om det stämmer eftersom jag inte haft vatten djur i det.
Nu har vi tre små liv som söker nytt hem. Två röd/vita hanar och en sköldpaddas färgad hona. Vana vid barn, andra katter och att gå på låda. Leverans klara 1 maj. Söker ett hem där de finns mycket tid och kärlek för dem. Vi ser gärna att de får vara både inne och ute. Vid frågor eller intresse ring, lånad mejl. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
| Rabén & Sjögren | Utg. 2001. Ej o.u. | Kartonnage. | 32 s. | 9789129653434 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Lilla Anna är Inger och Lasse Sandbergs allra mest kända och älskade figur. Nu kommer fyra små pekböcker om Lilla Anna och långa farbrorn i nyutgåva.I långa farbrorns ficka finns inte bara en sköldpadda. Lilla Anna hittar också en snok, en fågel, en fladdermus, en fjäril, en krokodil och många andra spännande saker.[Lagerplats: B2]