Quantcast
Till salu inom: ”

rödpannad kakariki säljes

Kakariki

Höganäs

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu är fyra rödpannade kakarikiungar färdiga för att flytta ut. Ungarna är ca. 2 månader gamla och är pigga och friska. De är fulla av bus och gillar att sätta sig på händerna och huvudet. Ungarna är i bra ålder för att präglas efter en själv då dom är så otroligt nyfikna. De är bra nybörjarfåglar då dom är lätta att få supertama. Dom är tystlåtna och supertrevliga. Dom är ringmärkta och det följer med uppfödarbevis. Jag vill att dessa fåglar kommer till seriösa hem! Ring och maila gärna för mer information. 700 kr st Mvh Agnes
Mina två Kakarikis födda 2008 letar nu efter ett nytt hem där de har möjlighet att flyga lösa, ser mer än gärna att de hamnar i ett hem med en större flock med möjlighet till utevistelse. De är vana vid människor och är väldigt sällskapliga, men de är INTE handtama. De har aldrig uppskattat händer och lär nog aldrig göra det. De finns att se i Åkersberga, fel i annons - de är i Åkersberga Österåker, ej upplands Väsby. Ring eller maila för mer frågor.
säljer nu våra 2 rödpannade kakariki, dom är ett par och har lagt ägg en gång, dem är ca 1 år. hanen är tam och ring märkt, nyfikna fåglar med mycket energi. passar perfekt som lägenhets fågel då dem inte skriker. med i priset följer deras holk som dom byggt bo i och bur för 1300kr är dem dina eller bud! tidigare 1599 kr nu 1300kr kan tänka mig gå ner i pris vid snabb och smidig affär.
Årets ringade kakariki fåglar gula och brokiga - 400 kr / st Kakarikin är en relativt fågel,med sina 29 cm.Det är en mycket pigg,livlig och lekfull fågel.De flesta kakariki är också mycket förtjusta i att bada,såde bör ges nån möjlighet till ett dopp när det passar dem. De utfodras lämpligast med torr fröblandning.De tycker också om äpple,sallad,morot...... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En grön hona och en gul hane som håller ihop söker ett nytt hem. De är idag i voljär 2x2x1 meter så jag vill att de får ordentligt med yta då de förmodligen skulle bli smått tokiga i en för liten bur. Minsta lagliga mått för dessa är 1,2 m längd Priset är för båda, vid rätt hem Är du nyfiken på något, så bara mejla så svarar jag :)