Quantcast
Till salu inom: ”

grönkindad conure parakit ungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Till salu grönkindad parakit ungar, födda i år. De är ringmärkta, och har börjat äta själva. Den grönkindede conuren är en mycket rolig, nyfiken och smart liten fågel som tyvärr inte är så vanliga i Sverige men i USA däremot är de mycket populära och uppskattade. Ungarna är inte tama men blir mycket tama ganska lätt och lär sig att prata lite och vill vara med hela tiden. Är inte 'enmansfågel' som många andra fåglar, de trivs med alla familjemedlemmar, de är även lättskötta och kan också vara själva när man inte hemma så länge de har leksaker att sysselsätta sig med. Stor fågel i en liten kropp, med mycket personlighet. Sök 'Green cheek conure' på youtube och se dem busa, leka och prata. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Till salu grönkindad parakit ungar, födda i år och ringmärkta. Den grönkindade conuren är en mycket rolig, nyfiken och smart liten fågel som tyvärr inte är så vanliga i Sverige men i USA däremot är de mycket populära och uppskattade. Ungarna är inte tama men blir mycket tama ganska lätt och lär sig att prata lite och vill vara med hela tiden. Är inte 'enmansfågel' som många andra fåglar, de trivs med alla familjemedlemmar, de är även lättskötta och kan också vara själva när man inte hemma så länge de har leksaker att sysselsätta sig med. Stor fågel i en liten kropp, med mycket personlighet. Sök 'Green cheek conure' på youtube och se dem busa, leka och prata. Har just nu grönkindad och gulsidad.
Till salu conure parakit ungar, födda i år och ringmärkta. Conuren är en mycket rolig, nyfiken och smart liten fågel som tyvärr inte är så vanliga i Sverige men i USA däremot är de mycket populära och uppskattade. Ungarna är inte tama men blir mycket tama ganska lätt och lär sig att prata lite och vill vara med hela tiden. Är inte 'enmansfågel' som många andra fåglar, de trivs med alla familjemedlemmar, de är även lättskötta och kan också vara själva när man inte hemma så länge de har leksaker att sysselsätta sig med. Stor fågel i en liten kropp, med mycket personlighet. Sök tex 'Green cheek conure' på youtube och se dem busa, leka och prata. Har just nu grönkindade, blåkindade och blåstrupade conurer ungar. Priser: Grönkindad 700 kr Blåkindad 800 kr Blåstrupad 1000 kr (med cites). 700 kr st.
Jag har några ungar på Blåstrupiga conurer till salu. Bland dessa finns även ett obesläktat par. Alla är födda i år, ringmärkta, könstestade och med cites. De blåstrupiga conurerna är precis som deras släkting den mer populära grönkindade conuren ganska ovanlig i Sverige, men väldigt intelligenta och sociala och därmed mycket passande som tamfåglar. Den blåstrupiga conuren är något större än de andra pyrrhura conurerna, det sägs att de är även därmed duktigare på att "prata". Sök efter "blue throated conure" på youtube, finns många videos där man kan se dessa härliga fåglar leka,busa, tramsa och härma. Fåglarna är inte tama men blir det ganska lätt pga deras nyfikenhet och lekfullhet. Självklart skall du ha tid,tålamod och kunskap :) 1000 kr st, 1800 kr för paret.
Till salu conure parakit ungar. Conuren är en mycket rolig, nyfiken och smart liten fågel som tyvärr inte är så vanlig i Sverige men i USA däremot är de mycket populära och eftertraktade. Ungarna är inte tama men blir mycket tama ganska lätt och vill vara med hela tiden. Några duktiga pratare är de inte men de lär sig en del ord och få meningar. Däremot är de väldigt duktiga på att utföra konster och tricks. Är inte 'enmansfågel' som många andra fåglar, de trivs med alla familjemedlemmar, de är även lättskötta och kan också vara själva när man inte är hemma så länge de har leksaker att sysselsätta sig med. Dette betyder självklart inte att man sätter dem i bur och aldrig släpper ut dem. Är du ute efter en ovanlig fågel, som inte är lika kräsen som de större men ändå är en papegoja i sig så satsa på en conure. Stor fågel i en liten kropp, med mycket personlighet. Sök 'Green cheek conure' på youtube och se dem busa, leka och prata. 700 kr st.