Quantcast
Till salu inom: ”

rörstrand kaffeservis mon ami säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rörstrand

Umeå
Rörstrand

Umeå
mindre fat

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Objekt 49. Utropet består av följande delar:43 kaffekoppar52 kaffefat1 tefat41 assietter1 kaffekanna2 sockerskålar med lock1 sockerskål utan lockVisning: Nastagatan 2, Örebro 2013-01-09 kl. 14.30 Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och försäljning av objektet.
Kaffeservis från 50-60 talet. 6 Kaffekoppar 12 Kaffefat 14 Assietter Sockerskål Gräddkanna Kaffekanna En av kaffekopparna har en liten flis ur i kanten och en har en svag spricka synlig inne i koppen men för övrigt är allt annat felfritt Säljes ej i delar Ev frakt tillkommer och betalas av köparen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kaffeservis från Rörstrand Mon Amie 60-tal 14 kaffekoppar med fat samt tre extra fat 12 assietter (8/4 mon amie har funnits i olika versioner så det är två olika) 1 sockerskål med lock samt ett extra lock 1 gräddsnipa 1 kak/tårtfat Felfritt skick! Skickas ej, hämtas i Sundbyberg eller centrala Sthlm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer kaffeservis med tillbehör. Rörstrands "MonAmie" av Marianne Westman, i absolut toppskick och har ALDRIG använts. Iservien ingår 6 koppar med fat, en tekanna, sockerskål och en annan liten skål med lock, gräddkanna, samt två små "djupa" små skålar. Allt bör ses! Jag bor i Danmark men kommer att befinna mig i Helsingborg under em så allt viktigt att det kan avhämtas idag. Svårt att säga nypris men titta på Tradera etc. Ca nypris för det hela 2800-3500kr - nu 1200kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.