Quantcast
Till salu inom: ”

mon amie blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mon Amie är en trevlig, cremefärgad britthona som är född 13 maj och alltså leveransklar nu eftersom hon är över 12 veckor. Hon säljes enbart som sällskap då hon har något felställda bakben, vilket inte på något sätt hindrar hennes framfart, det är mera en utseendesak. Hon har Sverakstamtavla, är ID-märkt med chip och vaccinerad två gånger mot kattpest och kattsnuva. Brittiska korthårskatter är lugna och sällskapliga och trivs förträffligt som innekatter, vilket är ett krav att hon får bli i sitt nya hem. S*Jan-Zong-Hee´s uppfödning Hemsida: www.janetklang.se
6-delars koppar och fat ur serien Mon Amie Rörstrand, mycket fina. högst erbjudande.
Hej. Efter försäljning har jag lite överbliven porslin som jag vill bli av med; sex stycken fina kaffefat "Mon Amie" att sälja. Har en styck rak kaffekopp samt en med lite nagg. Säljes tillsammans billigt!Prisidé : 400:- Skickas ej.
Klassiska och underbara Mon Amie i design av Marianne Westman för Rörstrand. Tillverkad 1952-1987. 6 st kaffekoppar med rundad form 8 st kaffekoppsfat 10 st assietter med mönster ända ut till kanten Paketpris för alltihop: 2500 kr! Delar säljes ej separat.
11 st kaffekoppar med tillhörande fat. Jättefina.