Quantcast
Till salu inom: ”

r1 motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare. Jag är intresserad av ett block med vevaxel till en R1:a 5PW från 2002/2003 ev även tidigare modeller kan vara av intresse - alltså enbart 2 blockhalvor med tillhörande vev. Skall vara i bra skick - inget junk tack. Har du en hel motor och inte orkar dela den så är det så klart OK.. Fantasipriser undanbedes vänligen. VV maila info om vad du har, miltal, skick etc. Betalar för frakten om du nu inte bor i södra Sverige... Ha en bra dag!
Toyota Celica GT-Four Säljer nu pärlan då jag ska köpa MC lite info om bilen. Skattad och Ny besiktad 1 anmärkning på spricka i rutan men det byter man själv motor 3S-GTE 182 HP Turbo CT26 andra spridare, stål packning,annan bränslepump, och en massa andra saker chipad ger runt 250-300HP enligt föra ägaren. Skojig bil då den ser helt original ut men trampar du på så drar du det mesta på gatan. Om intresse finns så kontakta mig på tel eller mail kan även gå med på byte mot R1 98-01 byte diskutera vi på tel.
Suzuki GSX-R 750 -00 blå/vit säljes. Mycket rapp och trevlig hojj med nya chassiet för år 2000 och insprutning. Inga konstigheter med motor eller växellåda. Batteri är helt nytt. passagerardyna medföljer. Ett bra alternativ till Yamaha R1 och R6 eller Kawasaki Ninja Har nu sänkt priset till 30000 då jag vill bli av med den innan sommaren är slut. Ring på 0706464631 för mer information eller för att komma och titta...
yamaha MT-01 endast 1140mil år2005 Allting i bra skick extrautrustad för 26,500 000kr Stor motor med mycket vrid i ett sportchassie R1 bromsar. Remus slip on=grymt ljud , Power commander, KN filter,mindre speglar/blinkers,mm. Mappad och bänkad nytt bak däck rullat ca 60 mil nybes UA för ca 2 veckor sen. Full service bok, alla nycklar finns. Papper och kvitton finns på allt. Alla orginaldelar följer med. Billig att äga.